Şocant: Cum a rămas un bărbat cu şanse de supravieţuire de 1% după ce a jucat BILIARD cu un prieten

Un muncitor din Marea Britanie a ajuns în stare critică la spital după ce a jucat biliard cu un prieten. În mod tragic, bărbatul a fost rănit după ce un tac i-a intrat prin ochi direct în creier. Rana este şi mai gravă după ce vârful tacului i-a atins spatele craniului.

19 iul. 2013, 13:41
Şocant: Cum a rămas un bărbat cu şanse de supravieţuire de 1% după ce a jucat BILIARD cu un prieten

Sam Willers, un tânăr de doar 23 de ani, se afla într-un bar alături de mai mulţi prieteni în momentul incidentului. În timp ce jucau biliard, unul dintre cunoscuţii muncitorului l-a lovit accidental cu un tac care i-a pătruns prin ochi direct în creier, până i-a atins partea din spate a craniului, potrivit The Sun.

Citeşte şi ROMÂNII AU TALENT. I-a uimit pe juraţi: „Ai un simţ al găurii deosebit”. Ce a făcut concurentul FOTO

Cu toate că la început doctorii i-au dat doar 1% şanse de supravieţuire, după o operaţie la ochi şi o comă indusă în aşteptarea vindecării creierului, şansele de vindecare au crescut. Sam se află în stare bună şi se recuperează în spital. Una dintre prietenele familiei a declarat că şi-a recuperat personalitatea, dar va avea nevoie de un proces lung şi anevoios pentru a-şi reveni.

Este treaz şi vorbeşte. Şi-a recăpătat personalitatea. Partea stângă a creierului este bine, dar la partea dreaptă se lucrează. Mai este un drum lung, dar de trei săptămâni starea lui este stabilă„, a declarat Angela Harwood, o apropiată a familiei.

Incidentul a avut loc la sfârşitul lunii iunie, în data de 21 iunie, lângă Winchester, Hants. Ulterior, tânărul a fost transferat la spitalul din Portsmouth.

Citeşte şi Italian lovit în ochi cu tacul de biliard într-un bar din România. Riscă să îşi piardă ochiul

Se afla în bar să bea o bere cu prietenii săi după o săptămână grea de muncă atunci când amicii s-au decis să se hârjonească cu nişţe tacuri de biliard şi i-au înfipt unul dintre ele în ochi„, a scris mama sa, Melody, pe o reţea de socializare, în speranţa că va strânge bani pentru a-şi salva fiul.

Apropiaţii au strânsă până acum 800 de lire, bani folosiţie pentru transportul familiei la spitalul în care este internat Sam.