ŞOCANT. Oana Zăvoranu, urmărită de OCULTISM. Duhovnicul ei este un PREOT EXORCIST

Putina lume si-o inchipuie pe Oana Zavoranu ca pe o persoana religioasa. Vedeta care a pozat dezbracata in fata unei cruci s-a remarcat mai mult cu vizitele la vrajitoare decat cu mersul la biserica.

12 iul. 2014, 10:45
ŞOCANT. Oana Zăvoranu, urmărită de OCULTISM. Duhovnicul ei este un PREOT EXORCIST

Oana Zavoranu a facut o singura data referire la firea ei crestina, iar atunci a si rostit numele unui perot: parintele Marian de la Videle, scrie wowbiz.ro. „Ma impartasesc si ma spovedesc. Nimeni nu stie cand merg eu la biserica. Am un duhovnic, parintele Marian de la Videle, pe care-l respect enorm. Discutia cu acest om si pildele pe care mi le-a dat m-au ajutat enorm”, spunea Oana Zavoranu in 2011. 

Citeşte şi Cu ce fac VRĂJITOARELE FARMECE. Ce să nu laşi să ajungă în mâna lor

Preotul la care face referire Oana Zavoranu se numeste Marian Ene si slujeste la biserica din Fotachesti-Videle, judetul Teleorman. Parintele Marian a ajuns celebru in toata tara dupa o filmare realizata cu camera ascunsa, in care parintele isi calca pur si simplu enoriasii in picioare.

Citeşte şi FARMECE de DRAGOSTE. Sângele menstrual, principalul ingredient folosit de VRĂJITOARE. Vezi ce fac cu el

Parintele are si un site personal, in care se prezinta singur ca un adevarat facator de minuni. La el vin oameni de peste tot, auzind de calitatile de vindecator ale parintelui Marian. Iar aceste calitati nu se opresc la portile bisericii din Fotachesti. In 2005, cativa jurnalisti au mers la o casa din Bucuresti in care parintele Marian „deschidea Cartea Sfanta”, contra unei sume de bani, o practica interzisa de Patriarhia Romana.