ŞOCANT. Pedofilul de 67 de ani din Iaşi a făcut şi alte victime. Ce au găsit anchetatorii

Pensionarul pedofil de la Iaşi, arestat preventiv pentru că a abuzat două fetiţe de 5 şi 6 ani, a făcut şi alte victime. Detaliile îngrozitoare au ieşit la iveală după ce localnicii au prins curaj şi au început să vorbească. O fetiţă de 10 ani, vecină cu cele două surori, ar fi căzut şi ea victima fanteziilor sexuale ale pensionarului.

01 aug. 2015, 05:44
ŞOCANT. Pedofilul de 67 de ani din Iaşi a făcut şi alte victime. Ce au găsit anchetatorii

Detaliile din ancheta pensionarului pedofil sunt şocante. Fetiţele de cinci şi şase au fost abuzate de bătrânul de 67 de ani de cel puţin zece ori. O altă fetiţă de zece ani ar fi fost folosită de pedofil pentru a-şi satisface fanteziile bolnave. În casa lui, din localitatea Ţigănaşi, anchetatorii au găsit un număr impresionant de fotografii în care apar copii în ipostaze indecente. În faţa ororilor, localnicii sunt şocaţi.

Localnicii o acuză însă şi pe mama fetiţelor despre care spun că ştia ce se întâmplă în casa pensionarului. Mama neagă însă.

„A fost arestat pentru 30 de zile. Să iasă de acolo când o veni mama mea. Adică niciodată. Adică atunci când o învia mama mea. A făcut nenorocitul ce a făcut. Nu, doamnă, nu ştiam nimic”, a declarat mama fetelor.

Localnicii, oripilaţi de ce se petrecea la un pas de casele lor, sunt acum liniştiţi.

„Este bine intr-un fel ca s-a descoperit. Puteau sa mai mearga si alti copii la dansul sa ii ademeneasca cu bomboane”, spune o localnică.

„Urmeaza ca impreuna cu politia sa vedem daca se identifica si alte cazuri, deocamdata este un al treilea caz in evaluare”, a declarat Tiberiu Bantas, purtator de cuvant la Directia pentru Protectia Copilului Iasi.

Pensionarul din Iaşi a fost arestat preventiv pentru viol şi pornografie infantilă. El riscă 25 de ani de închisoare. Copilele sunt acum sub supraveghere la un centru de plasament, însă mama este hotărâtă să le ia acasă.