ŞOCANT: Teroriştii care se opun regimului de la Damasc MĂNÂNCĂ INIMI DE OM GALERIE FOTO

O informaţie alarmistă care provine de la ministrul sirian de Externe lansează un semnal de avertisment înfricoşător. Militanţi care au legături cu teroriştii al-Qaida mănâncă inimi de om. Mai mult, mâinile şi picioarele victimelor sunt tăiate când acestea sunt încă vii.

RomaniaTV.net
30 sept. 2013, 17:37

Ministrul sirian de externe, Walid al-Moallem, a susţinut luni, de la tribuna Adunării Generale a Naţiunilor Unite de la New York, că regimul său poartă un război împotriva unor militanţi care au legături cu al-Qaida şi care mănâncă inimi de om şi le taie mâinile şi picioarele victimelor încă vii, după care trimit membrele respective familiilor acestora.

Şeful diplomaţiei siriene, citat de AP şi EFE, a mai explicat în discursul său rostit în faţa liderilor mondiali că SUA, Marea Britanie şi Franţa împiedică numirea adevăraţilor făptaşi ai atacurilor cu arme chimice din ţara sa. Cu toate acestea, a punctat el, Siria va participa la conferinţa de pace de la Geneva „fără precondiţii”.

În ceea ce-l priveşte, preşedintele american Barack Obama a declarat săptămâna trecută la ONU că regimul sirian se află în spatele atacului chimic comis în august, care s-a soldat cu moartea a sute de persoane şi care suscitat perspectiva ameninţătoare a unui atac american, informează Agerpres.

Walid al-Moallem a spus că „teroriştii” care luptă împotriva regimului în războiul civil primesc arme chimice, dar nu a specificat ce ţări ar putea face acest lucru.

Revolta împotriva regimului Al-Assad, începută în martie 2011, s-a transformat cu trecerea timpului într-un război civil, soldat cu peste 110.000 de morţi, potrivit ONU.