Un bărbat a fost TRANŞAT de propria soţie, în Neamţ

Un bărbat a fost tranşat şi împachetat într-o cutie chiar de propria soţie. Cel care a făcut descoperirea şocantă a fost un taximetrist căruia i s-a părut ciudat pachetul pe care îl transporta femeia, mai ales că mirosea groaznic. Criminaliştii fac acum cercetări pentru a stabili exact ce s-a întâmplat cu bărbatul.

RomaniaTV.net
15 sept. 2015, 10:46
Un bărbat a fost TRANŞAT de propria soţie, în Neamţ

O profesoară în vârstă de 60 de ani din Roman şi-a tranşat soţul după care l-a împachetat în trei saci menajeri. Aceasta a fost descoperită luni noaptea în timp ce s-a dat jos dintru microbuz  în apropiere de gara din Târgu Frumos. Din cauză că avea greutate, femeia a vrut să ia un taxi iar cel care şi-a dat seama că ceva nu este în regulă a fost chiar taximetristul.

Astfel că, după ce şi-a lăsat clienta la adresa cerută, şoferul a sunat imediat la 112. 

Poliţiştii au desoperit la adresa dată de taximetrist chiar cadavrul bărbatului. Atât şoferul microbuzului, cât şi taximetristul care a făcut descoperirea au fost chemaţi pentru a da declaraţii, scrie bzi.ro.

Între timp, cadavrul tranşat a fost dus la Institutul de Medicină Legală pentru a se stabili condiţiile în care a murit bărbatul. 

Citeşte şi Caz şocant în Vrancea. Şi-a ucis mama cu ciocanul şi le-a spus poliţiştilor că a glumit VIDEO