ŞOCANT: Un bebeluş a fost MUTILAT de un porc în propria casă

O fetiţă de doar 6 luni a fost mutilată de un porc, informează România TV. Micuţa a ajuns în stare gravă la spital. Tragedia s-a petrecut în comuna Pătrăuţi, judeţul Suceava.

18 ian. 2014, 16:09
ŞOCANT: Un bebeluş a fost MUTILAT de un porc în propria casă

O fetiţă de doar 6 luni, din comuna suceveană Pătrăuţi, a fost mutilată de un porc în propria casă. Din cauza rănilor suferite, micuţa a ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţean Suceava.

Fetiţa a fost muşcată de mânuţe şi urechi şi urmează să fie operată.

Potrivit primelor informaţii, se pare că mama bebeluşului ieşise afară să ia apă de la o fântână, iar la scurt timp ceilalţi copii ai femeii au ieşit şi ei afară şi au lăsat uşa deschisă. În acel moment, porcul a intrat în casă, a găsit-o pe fetiţă pe podea şi a muşcat-o.

Tatăl copiilor este la muncă în străinătate.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.

„Evenimentul s-a petrecut la Pătrăuţi. Nu este un animal de mari dimensiuni. Leziunile pe care le-a provocat minorului au necesitat spitalizarea. Poliţiştii au deschis un dosar pentru vătămare corporală şi vor fi anunţate autorităţile de la Protecţia Copilului. Mama a mers până la o fântână din afara gospodăriei pentru a lua apă, iar în acest timp respectivul animal a intrat în casă”, a declarat, la România TV, Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt al IPJ Suceava.

Citeşte şi Copil de patru ani, MUTILAT cu un TOPOR de fratele său mai mare VIDEO