ŞOCANT! Un magazin de rochii de mireasă din Mexic găzduieşte un manechin, care ar fi de fapt cadavrul mumificat al fiicei patronului

Cine are drum prin oraşul Chihuahua din Mexic nu trebuie să rateze "La Casa de Pascualita", un magazin de rochii de mireasă în jurul căruia este ţesută o înspăimântătoare legenda.

22 aug. 2016, 13:53

”La Pascualita” sau ”Mica Pascuala” este numele manechinul care se află în geamul magazinului de rochii de mireasă încă din anul 1930. 

Orice persoană care a trecut pragul magazinului nu și-a putut lua ochii de la frumoasa față a manechinului și de la mâinile sale, ceea ce i-a făcut pe toți cei care au văzut-o să se întrebe dacă nu cumva femeia este reală.

Locuitorii orașului mexican sunt convinși că manechinul este în realitate cadavrul mumificat al fiicei patroanei magazinului, Pascuala Esparza. Potrivit zvonurilor, fiica patroanei ar fi murit chiar în ziua nunții ei, după ce a fost mușcată de un păianjen veninos, iar de atunci ea zace în vitrina magazinului, îmbălsămată.

Zvonurile legate de originea manechinului au fost alimentate și de o declarație recentă a uneia dintre angajatele magazinului:

”De fiecare dată când mă aflu în apropierea ei încep să tremur. Mă uit la mâinile ei și sunt identice cu ale mele. I se văd până și venele de pe picioare. Chiar cred că e reală și nu din plastic”, a declarat Sonia Burciaga.