Socrul lui Sebastian Ghiţă, alături de care a fost pozată Kovesi în casa ginerelui său: Am mâncat şi băut la aceeaşi masă

Dumitru Cârstea, persoană alături de care este fotografiată Kovesi în casa lui Sebastian Ghiţă, a declarat la România TV că Laura Codruţa Kovesi a fost prezentă la petrecerea cu ocazia aniversării fostului politician şi au stat la aceeaşi masă în cadrul evenimentului.

RomaniaTV.net
15 mart. 2018, 19:30
Socrul lui Sebastian Ghiţă, alături de care a fost pozată Kovesi în casa ginerelui său: Am mâncat şi băut la aceeaşi masă

„M-a durut această negare a Codruţei Kovesi. Mă bucur că pot să confirm că Laura Codruţa Kovesi este în fotografie. M-am întâlnit o singură dată cu Laura Codruţa. Era chiar fiică-mea lângă mine, era o petrecere. Trebuie retinut felul în care a venit la această petrecere, a venit de bună voie, a rămas de la început până la sfârşit. Relatia cu Sebastian era evident de prietenie, râdeau, povesteau lucruri comune. Era ziua lui Sebastian, nu stiu dacă i-a adus cadou. Cred ca era în urmă cu vreo cinci ani, 2012-2013. S-a făcut o poza, probabil s-au făcut şi mai multe. Nu am stat special pentru poza, probabil că ştia că e fotografiată. Am vorbit, ne-am salutat, am dat mâna la venire, la plecare. Am fost la aceeaşi masă, am băut aceeaşi băutură, să vina acum şi să nege o asemenea realitate înseamnă că are probleme de memorie”, a mai explicat Dumitru Cârstea la România TV, cel identificat ca un om cu părul cărunt de către jurnalistul Ion Cristoiu în fotografia prezentată de Sebastian Ghiţă.

Citeşte şi Povestea din spatele fotografiei cu Laura Codruţa Kovesi deţinută de Sebastian Ghiţă VIDEO

Fostul politician a mai declarat că fotografia cu Laura Codruţa Kovesi pe care i-a prezentat-o lui Ion Cristoiu este un cadru dintr-o filmare, pe care urmează să o facă publică curând.

„Înalți oficiali din statul român apar în acea poză, dar nu cred că vor depune mărturie. Sunt din serviciile secrete. Poza e un stop-cadru de pe un film. Nu e singurul filmuleț, nu sunt singura persoană care are poze, filmulețe. Filmulețul nu e în telefonul meu. Suntem mai mulți care știm că doamna Kovesi minte. Din diverse rațiuni ne uităm cum minte o țară întreagă, cum minte CSM”, a declarat Sebastian Ghiță la Antena 3.

Citeşte şi Sebastian Ghiţă: „Trebuie să mă gândesc la viaţa mea. Această poză va deveni publică curând”