Socrul lui Sebastian Ghiţă anunţă că DNA i-a pus sechestru pe conturile personale

Socrul lui Sebastian Ghiță anunţă că DNA i-a pus sechestru pe conturile personale, deşi, spune el, nu este cercetat în niciun dosar. Dumitru Cârstea este cel care a dezvăluit de curând că a fost martor când Laura Codruţa Kovesi a mers acasă la Sebastian Ghiţă.

RomaniaTV.net
27 mart. 2018, 13:20

Socrul fostului deputat s-a trezit cu conturile blocate de către Direcţia Naţională Anticorupţie. Într-o intervenţie telefonică la România TV, Dumitru Cârstea susţine că nu are nicio legătură cu DNA, nefiind cercetat în niciun dosar şi este convins că demersul procurorilor anticorupţie vine după intervenţiile sale televizate.

„Ieri după-amiază, aflându-mă într-un magazin şi făcând o serie de cumpărături, când am fost să plătesc mi-au  spus cei de la casă că nu pot face plata cu cardul pentru că e gol, că nu mai are credit. Am fost dimineaţă la bancă să văd care este situaţia şi de aici surpriză: pe contul meu era pus sectestru de DNA”, a declarat Dumitru Cârstea la România TV

Citeşte şi Sebastian Ghiţă, despre sechestrul pe care DNA i l-a pus socrului său: E o răzbunare

„Laura Kovesi a găsit de cuviinţă să se răzbune sau să mă pedepsească şi să-mi închidă gura punându-mi sechestru pe contul bancar. Cum e posibil sa se recurga la asta. Altfel, subînţelegem. S-a întamplat la 3-4 zile după ce am ieşit şi am spus ce era de spus, era normal să ştie toţi. (…) Omul asta era acuzat de atâta vreme pe nedrept, se cuvenea să spunem lumii cine minte. Nu minte Ghiţă, ci minte Kovesi”, a mai spus socrul lui Sebastian Ghiţă, care a completat că a solicitat băncii să i se comunice motivul sechestrului DNA pe contul personal. 

 

Socrul lui Sebastian Ghiţă, alături de care a fost pozată Kovesi în casa ginerelui său: Am mâncat şi băut la aceeaşi masă

Dumitru Cârstea, persoană alături de care este fotografiată Kovesi în casa lui Sebastian Ghiţă, a declarat la România TV că Laura Codruţa Kovesi a fost prezentă la petrecerea cu ocazia aniversării fostului politician şi au stat la aceeaşi masă în cadrul evenimentului. 

„M-a durut această negare a Codruţei Kovesi. Mă bucur că pot să confirm că Laura Codruţa Kovesi este în fotografie. M-am întâlnit o singură dată cu Laura Codruţa. Era chiar fiică-mea lângă mine, era o petrecere. Trebuie retinut felul în care a venit la această petrecere, a venit de bună voie, a rămas de la început până la sfârşit. Relatia cu Sebastian era evident de prietenie, râdeau, povesteau lucruri comune. Era ziua lui Sebastian, nu stiu dacă i-a adus cadou. Cred ca era în urmă cu vreo cinci ani, 2012-2013. S-a făcut o poza, probabil s-au făcut şi mai multe. Nu am stat special pentru poza, probabil că ştia că e fotografiată. Am vorbit, ne-am salutat, am dat mâna la venire, la plecare. Am fost la aceeaşi masă, am băut aceeaşi băutură, să vina acum şi să nege o asemenea realitate înseamnă că are probleme de memorie”, a mai explicat Dumitru Cârstea la RomâniaTV, cel identificat ca un om cu părul cărunt de către jurnalistul Ion Cristoiu în fotografia prezentată de Sebastian Ghiţă.

Citeşte şi Povestea din spatele fotografiei cu Laura Codruţa Kovesi deţinută de Sebastian Ghiţă VIDEO

Fostul politician a mai declarat că fotografia cu Laura Codruţa Kovesi pe care i-a prezentat-o lui Ion Cristoiu este un cadru dintr-o filmare, pe care urmează să o facă publică curând.

„Înalți oficiali din statul român apar în acea poză, dar nu cred că vor depune mărturie. Sunt din serviciile secrete. Poza e un stop-cadru de pe un film. Nu e singurul filmuleț, nu sunt singura persoană care are poze, filmulețe. Filmulețul nu e în telefonul meu. Suntem mai mulți care știm că doamna Kovesi minte. Din diverse rațiuni ne uităm cum minte o țară întreagă, cum minte CSM”, a declarat Sebastian Ghiță la Antena 3.

Citeşte şi Sebastian Ghiţă: „Trebuie să mă gândesc la viaţa mea. Această poză va deveni publică curând”