Şocul ANULUI. S-a aflat ADEVĂRUL despre Elodia. "Nu o s-o mai vezi...". Ce s-a întâmplat ÎN REALITATE cu soţia lui Cioacă

Publicat: Luni, 30 Aprilie 2018 21:01 // Actualizat: Vineri, 04 Mai 2018 11:28 // Sursa: romaniatv.net

Emilia Ghinescu a avut o convorbire telefonică şi o întâlnire cu fostul ei ginere, Cristian Cioacă. Femeia a mărturisit că a şocat-o ce i-a spus acesta despre fiica ei.

Mama Elodiei face noi dezvăluiri despre crima care a şocat România. "M-a sunat atunci, după câteva zile, singura dată când m-a sunat. M-a sunat, dat noi eram, după cum nu prea stăm acasă, avem treburi, eram pe drum și plângea de nici nu înțelegeam. Am oprit mașina ca să pot să înțeleg ce zice și îmi spunea că toată viața a făcut ce a vrut și că acum am ascultat de părinți și uite ce am făcut. Și că o să mă arunc cu mașina într-o prăpastie și nu o s-o mai vezi pe Elodia nici vie, nici moartă, niciodată. Și atunci l-am întrebat: Dar ce i-ai făcut? Bineînțeles că nu zicea nimic”, a spus mama Elodiei, conform Antena 3.

Emilia Ghinescu a avut o întâlnire cu fostul ei ginere, Cristian Cioacă. Femeia a mărturisit că a şocat-o ce i-a spus acesta despre fiica ei. 

1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Cristian Cioacă elodia Elodia Ghinescu
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
02 mai 23:36
Răspunde | Votează email -1 email
costica
Ofertă lucru online

Căutăm operator PC pentru activitate online, prospectare de piață, ofertare prospecți. Cunoștințe redactare, postare pe diferite site-uri. Seriozitate și implicare în munca de echipă.
Căștig garantat prin contract de comision.
Ai alături o echipă puternică !
info la: pacurarucostica1963@gmail com
1
EUR
4.6540
RON
15 Dec
noapte -1 °
zi 3 °
Ultimele joburi adaugate
24 H