Şoferul care a lovit o femeie pe o trecere de pietoni în Cluj şi a fugit de la locul accidentului a fost reţinut. Victima a murit

Şoferul unui autoturism care luni dimineaţă a lovit o femeie pe trecerea de pietori şi a fugit de la locul accidentului s-a predat şi a fost reţinut. Autoturismul a fost găsit după câteva ore abandonat şi incendiat în zona localităţii Popeşti. Din păcate, femeia lovită a murit la spital. 

RomaniaTV.net
23 apr. 2018, 09:52
Şoferul care a lovit o femeie pe o trecere de pietoni în Cluj şi a fugit de la locul accidentului a fost reţinut. Victima a murit

UPDATE: Şoferul de 18 ani care a ucis o bătrână pe trecerea de pietoni la Cluj s-a predat la poliţie. Iniţial, tânărul, care nu avea permis, a fugit de la locul accidentului şi şi-a incendiat maşina pentru a scăpa. El a fost reţinut pentru 24 de ore.

 

Accidentul s-a produs luni dimineață în jurul orei 9.40 pe strada Corneliu Coposu din Cluj-Napoca. O femeie care traversa strada pe trecerea de pietoni a fost lovită un autoturism marca Opel Vectra de culoare gri metalizat, cu numărul de înmatriculare BV – 88 – SBA. Conducător auto şi-a continuat apoi deplasarea, părăsind locul accidentului, potrivit gherlainfo.ro.

După câteva ore, autorul accidentului a fost identificat cu ajutorul cetățenilor.

„Poliţiştii clujeni au reuşit identificarea conducătorului auto care la data de 23 aprilie a.c. a accidentat mortal pe o trecere de pietoni de pe strada Corneliu Coposu din Cluj-Napoca o femeie în vârstă de 71 de ani, fugind ulterior de la locul accidentului.

În urma activităţilor specifice şi având sprijinul comunităţii InfoTrafic care s-a mobilizat exemplar oferind informaţii poliţiştilor, aceştia au găsit autoturismul implicat în accident, abandonat în zona localităţii Popeşti, incendiat”, informează IPJ Cluj.

Totodată s-a reuşit identificarea şoferului vinovat. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 36 din comuna Baciu, judeţul Cluj.

Victima, o femeie în vârstă de 71 de ani, a murit la spital.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului.