Şofer depistat cu 201 km/h pe DN 2

Poliţiştii din Suceava au prins un bărbat, de 48 de ani, care conducea autoturismul cu 201 km/h, pe DN 2. Şoferul a fost sancţionat contravenţional şi i-a fost reţinut permisul de conducere. 

RomaniaTV.net
29 iul. 2014, 08:27
Şofer depistat cu 201 km/h pe DN 2

Poliţiştii Serviciului Rutier din cadrul I.P.J. Suceava au acţionat pe DN 2 şi DN 17, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, prin depistarea celor care comit abateri la regimul rutier, precum şi pentru asigurarea fluenţei traficului.
Pe DN 2, poliţiştii au depistat un bărbat, de 48 de ani, din comuna Dorneşti, judeţul Suceava, care conducea un autoturism cu o viteză peste limita maximă admisă. Bărbatul a fost înregistrat cu aparatul radar, la km. 450, pe sensul de mers Suceava- Ucraina, conducând cu 201 km/h.
Conform legislaţiei în vigoare, şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 810 lei. Totodată, poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 90 de zile, pe drumurile publice.
Un alt bărbat a fost depistat, în localitatea Horodnic de Sus, conducând autoturismul cu 110 km/h, iar în localitatea Grăniceşti a fost depistat un bărbat care conducea cu 108 km/h. Celor doi le-au fost aplicate sancţiuni contravenţionale şi le-au fost reţinute permisele de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 90 de zile.