Şofer român mort pe o autostradă din Germania. Peste trei luni urma să devină tată, soţia lui a postat un mesaj sfâşietor

Un tânăr de 26 de ani din judetul Argeș și-a pierdut viața într-un cumplit accident rutier petrecut pe o autostradă din Germania, în apropiere de Stuttgart. El conducea un camion de marfă și, conform autorităților germane, din cauza oboselii, a intrat cu mașina într-un tir parcat.

15 mart. 2018, 07:34

Impactul violent a fost atât de puternic încât tânărul a fost pur și simplu strivit și a murit pe loc. Dincolo de accident stă însă o poveste impresionantă. El plecase în străinătate pentru a face rost de bani să își întrețină familia. 

Peste trei luni de zile urma să devină tată.

Soţia tânărului a postat un mesaj tulburător pe reţelele de socializare: „nu vă lăsaţi fetelor iubiţii să se ducă şoferi, eu mi-am lasat singura iubire si Dumnezeu mi-a luat tot ce am mai scump pe lume”.

După aflarea veştii, colegii au umplut internetul cu sute de mesaje de condoleanțe. Toți sunt șocați de acest accident.

Potrivit România TV, autoritățile din Germania au deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a petrecut accidentul. În prima fază s-a concluzionat accidentul s-a produs din cauza oboselii la volan.