Şofer urmărit de poliţişti zeci de kilometri

Urmărire ca în filme pe străzile din Cluj. Un şofer pretinde că nu a auzit sirenele poliţiştilor şi a condus din localitatea Beclean până în Dej cu oamenii legii pe urmele lui. Martorii spun că acelaşi şofer ar mai fi lovit o persoană în Botoşani, însă nu a anunţat autorităţile despre accident.

06 mart. 2018, 06:38
Şofer urmărit de poliţişti zeci de kilometri

Bărbatul în vârstă de 42 de ani din Cluj-Napoca a fost urmărit de mai multe echipaje de poliţie zeci de kilometri. Acesta nu a oprit la semnalele agenţilor şi aceştia au pornit pe urmele lui.

Şoferul autoturismului a făcut o depăşire neregulamentară la intrarea în oras. Bărbatul nu a oprit însă la semnalele poliţiştilor, spunând că nu i-a văzut.

Bărbatul a gonit spre Cluj-Napoca. La intrarea în Dej, anunţaţi deja de oamenii legii din Beclean, poliţiştii au instalat un filtru, însă şoferul a reuşit să scape şi de această dată.

Bărbatul a fost dus la poliţie pentru a da declaraţii. Criminaliştii vor percheziţiona maşina acestuia pentru a afla dacă şoferul avea ceva de ascuns în autoturism. Acesta se va alege cu dosar penal pentru că nu a oprit la semnalele poliţiştilor.

Citeşte şi Urmărire cu focuri de armă în Capitală. Şoferul fără permis auto, oprit de poliţişti cu focuri de armă, a fost arestat preventiv VIDEO