Şoferi beţi şi indisciplinaţi în trafic, opriţi de poliţişti cu focuri de armă

Un şofer din Satu Mare nu a oprit la semnalele agenților de la Rutieră și, mai mult, a lovit maşina de Poliţie în momentul în care a încercat să scape de oamenii legii. Şi în Buzău, polițiștii au tras nu mai puțin de 15 focuri de armă ca să oprească un șofer beat.  

RomaniaTV.net
14 ian. 2019, 09:18
Şoferi beţi şi indisciplinaţi în trafic, opriţi de poliţişti cu focuri de armă

Un şofer beat, care nu a oprit la semnalul poliţiştilor, a lovit mașina acestora și a fugit după accidentul pe care l-a provocat. Bărbatul în vârstă de 43 a fost oprit în cele din urmă cu focuri de armă. El a fost reținut și s-a ales cu dosar penal pentru faptele sale. Alcooltestul a arătat că avea 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Şi poliţiştii din Buzău au tras 15 focuri de armă ca să oprească un șofer beat. Agenţii i-au făcut semn să oprească, însă şoferul a apăsat pedala de accelerație și a urmat o cursă nebună pe strazile din oraș. Conducătorul auto a acroșat o autospecială de poliție, moment în care oamenii legii au tras mai multe focuri de armă, atât în plan vertical cât și asupra mașinii. Autovehiculul s-a oprit, iar șoferul a fugit pe un câmp. În mașină mai erau trei persoane care au fost conduse la audieri.

Oamenii legii au aflat că șoferul are 45 de ani, nu posedă permis de conducere și era și sub influența băuturilor alcoolice. Polițiștii încearcă acum să îl găseasă pe individ.