Şoferul băut care a distrus o familie, gest ULUITOR după accident. Ce i-a propus tatălui bebeluşului ucis

Informaţii şocante ies la iveală în cazul gravidei spulberate pe trecerea de pietoni de un şofer băut. Individul ar fi încercat să cumpere tăcerea soţului cu 10.000 de euro, potrivit presei locale. Şoferul neagă informaţia, în timp ce soţul aşteaptă ca justiţia să îşi spună cuvântul. Drama familiei e de nedescris: bebeluşul a murit, iar mama este în comă.

RomaniaTV.net
22 mai 2015, 09:01
Şoferul băut care a distrus o familie, gest ULUITOR după accident. Ce i-a propus tatălui bebeluşului ucis

Cazul cumplit al unei familii din localitatea Cristian, spulberată de un şofer care a urcat la volan deşi era în stare de ebrietate, face înconjurul României. Cel care a provocat accidentul în urma căruia o femeie este în comă, iar bebeluşul ei, născut prematur tocmai în urma incidentului, a murit după doar două zile de la venirea pe lume a încercat să-şi cumpere scăparea cu suma de 10.000 de euro.

Soţul femeii care se zbate între viaţă şi moarte pe un pat de spital, doar pentru a-şi reveni şi a afla că nu-şi va putea strânge niciodată în braţe bebeluşul pe care nici nu ştie că l-a născut, nu confirmă faptul că i s-ar fi oferit bani, însă a admis că persoane din anturajul celui care i-a spulberat familia au încercat să-l contacteze.

„Nu am vorbit niciodată personal cu el, nici altcineva din familie nu a vorbit cu el. A transmis mesaje prin altcineva. Dar banii lui nu pot cumpăra viaţa copilului meu şi sănătatea soţiei. Acum, în loc să mă pregătesc de naştere, de botez, mă pregătesc de înmormântare”, a declarat Laurenţiu Ganea, pentru România TV.

 

Şoferul a negat, la rândul său că ar fi încercat să cumpere tăcerea bărbatului: „Sunt informaţii eronate. Nu am încercat să dau bani”.

Întreaga familie spera într-o minune, dar copilul a pierdut lupta pentru viaţă. Vestea cumplită l-a devastat pe bunicul bebeluşului. „Am fost două zile bunic. N-am reuşit să-mi văd nepotul, să-l ţin în braţe, să mă plimb cu el pe stradă ca toţi bunicii”, spune bărbatul.

Citeşte şi DETALII NOI în cazul gravidei accidentată la Braşov. Şoferul îşi căuta telefonul când a lovit-o pe femeie

Familia se roagă acum ca Iulia, mama care nu a apucat să-şi ţină bebeluşul în braţe, să îşi revină. Tânăra de 26 de ani este în continuare în stare gravă, fiind în comă, intubată.

Între timp, şoferul criminal este arestat preventiv şi aşteaptă să vadă cum va decurge ancheta împotriva sa.