Şoferul beat care a fugit de la accidentul provocat în zona Baicului din Capitală a fost arestat

Şoferul care a fugit, marţi seara, de la locul accidentului care avut loc în zona Baicului din Capitală, în urma căruia o femeie a fost rănită şi alta a decedat a fost arestat. 

09 nov. 2017, 09:05
Şoferul beat care a fugit de la accidentul provocat în zona Baicului din Capitală a fost arestat

Judecătoria Sectorului 2 a decis joi arestarea preventivă pentru 30 de zile a bărbatului care a fugit, marţi seara, de la locul accidentului care avut loc pe strada Baicului din Capitală.

„Accidentul a avut loc între două autoturisme aflate în mişcare. Ulterior, unul dintre acestea a luat foc, iar alte patru maşini staţionate au fost avariate. În urmă impactului a rezultat decesul unei persoane şi rănirea gravă a altei persoane care a fost transportată la Spitalul Floreasca”, conform Brigăzii de Poliţie a Capitalei.

Din primele informaţii, o femeie nu ar fi acordat prioritate, maşina ei fiind lovită de un alt şofer. În urma impactului, maşina tinerei a luat foc, iar aceasta a decedat. Pasagerul din dreapta, o fată de 18 ani, este în stare foarte gravă la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca, ea având arsuri pe 45% din suprafaţa corpului.

Citeşte şi ANCHETĂ la ISU după ce ambulanţa a ajuns după 25 minute la accidentul GRAV în care patru maşini au luat foc pe strada Baicului

Bărbatul este acuzat de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului. Bărbatul, în vârstă de 40 de ani, a fost prezentat în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Citeşte şi Un mort şi un rănit grav, într-un accident rutier urmat de un incendiu care a cuprins mai multe maşini, în Bucureşti