Şoferul care a accidentat doi tineri pe o trecere de pietoni, în Mamaia, apoi a fugit, a fost arestat preventiv

Şoferul care a dat peste cei doi tineri în vârstă de 15 şi 18 ani din Vaslui care, duminică noaptea, traversau strada pe o trecere de pietoni, în Mamaia, a fost arestat preventiv. Tânărul a fugit iniţial de la locul accidentului, ulterior s-a predat oamenilor legii. 

RomaniaTV.net
28 aug. 2018, 13:14
Şoferul care a accidentat doi tineri pe o trecere de pietoni, în Mamaia, apoi a fugit, a fost arestat preventiv

Judecătoria Constanţa a emis mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile pe numele şoferului vinovat care a părăsit locul accidentului duminică noaptea, după ce a accidentat grav doi tineri turişti, din Vaslui, pe o trecere de pietoni din staţiunea Mamaia, informează Inspectoratul Poliţiei Judeţene (IPJ) Constanţa.

„Poliţiştii au declanşat luni procedura de prindere a bărbatului în vârstă de 29 de ani, din localitatea Ciobanu, judeţul Constanţa, şi de localizare a autoturismului, persoana în cauză nefiind găsită la domiciliu întrucât, concomitent cu aceste verificări, s-a prezentat împreună cu un avocat, la sediul Poliţiei Rutiere Constanţa. În momentul prezentării la poliţie, acesta nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice” informează IPJ.

Şoferul fugar a fost dus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Constanţa.