Şoferul care a accidentat grav un pieton şi a fugit de la locul faptei, anchetat sub control judiciar

Şoferul care la sfârşitul săptămânii trecute a accidentat grav un bărbat ce traversa neregulamentar strada, iar apoi a fugit de la locul faptei, predându-se poliţiştilor a doua zi, va fi cercetat sub control judiciar, a decis Judecătoria Constanţa. Decizia instanţei nu este definitivă.

06 nov. 2017, 16:33
Şoferul care a accidentat grav un pieton şi a fugit de la locul faptei, anchetat sub control judiciar

Procurorii Parchetului Judecătoriei Constanţa au cerut luni Judecătoriei Constanţa arestarea preventivă a şoferului pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului. Instanţa a respins solicitarea procurorilor, hotârând cercetarea bărbatului sub control judiciar. Decizia Judecătoriei nu este definitivă şi poate fi atacată la Tribunalul Constanţa.

Potrivit procurorilor, sâmbătă bărbatul conducea un autoturism BMW, iar la un moment dat, pe strada Soveja din municipiul Constanţa, a accidentat un bărbat în vârstă de 61 de ani, care a traversat prin loc nepermis. După producerea accidentului, şoferul a fugit de la locul faptei. El s-a predat duminică, recunoscând comiterea faptei în faţa poliţiştilor.

Procurorii mai spun că victima a suferit un traumatism cranio-cerebral, fiind transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Conform reprezentanţilor Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, bărbatul în vârstă de 61 de ani a fost adus în stare foarte gravă la unitatea medicală, el fiind în comă şi intubat până în cursul zilei de luni, când a fost detubat, evoluţia sa fiind una favorabilă. Bărbatul este în continuare internat în secţia Anestezie Terapie Intensivă.

Citeşte şi Şofer căutat de poliţişti pentru că a rănit grav un bărbat şi a fugit. Victima traversa printr-un loc nepermis