Şoferul care a fugit de la locul accidentului după ce a accidentat grav un pieton a fost prins

Şoferul care sâmbătă seară a provocat un accident pe DN 22, la Râmnicelu, lovind un pieton şi un autoturism staţionat, după care a fugit de la locul accidentului, a fost prins de poliţişti, fiind reţinut. Bărbatul accidentat se află în stare gravă, fiind transportat la Spitalul Militar din Bucureşti.

RomaniaTV.net
10 dec. 2017, 11:37
Şoferul care a fugit de la locul accidentului după ce a accidentat grav un pieton a fost prins

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Buzău, Mihail Drăghiciu, autorul accidentului – un tânăr de 26 de ani, din Râmnicelu, care a fost prins în localitate – va fi dus duminică la Judecătoria Râmnicu Sărat ,cu propunerea de arestare preventivă pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Citeşte şi: Şofer căutat după ce a lovit grav cu maşina un pieton şi o maşină parcată, apoi a fugit

Accidentul s-a produs sâmbătă seară, pe DN 22, la Râmnicelu, unde tânărul de  26 ani, care circula din direcţia Brăila către Râmnicu Sărat, a pierdut controlul volanului, cel mai probabil din cauza vitezei excesive. El a acroşat un pieton şi a lovit un autoturism parcat în afara şoselei, iar apoi s-a răsturnat cu maşina într-un şanţ. Şoferul a ieşit din maşină şi a fugit de la locul accidentului, în timp ce pietonul, un bărbat de 32 de ani din Râmnicelu, a fost grav rănit.

Victima, care este cadru militar, a fost transportată la spitalul din Buzău, fiind transferată la Spitalul Militar din Bucureşti, în stare gravă.