Şoferul care a intrat într-un grup de femei în curtea unei fabrici din Argeş, reţinut de poliţişti

Poliţiştii din Argeş au emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore pe numele şoferului care a provocat accidentul mortal de joi dimineaţa de la firma Leoni din Bascov, acesta fiind acuzat ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

RomaniaTV.net
30 mart. 2017, 16:30
Şoferul care a intrat într-un grup de femei în curtea unei fabrici din Argeş, reţinut de poliţişti

Şoferul, în vârstă de 21 de ani, din Piteşti, care a provicat accidentul de joi dimineaţa de la firma Leoni, împrumutase maşina şi, spun reprezentanţii Poliţiei Argeş, acesta avea permis de conducere din anul 2014, el fiind angajat cu forme legale la firma Leoni.

Poliţiştii au emis o ordonanţă de reţinere pe numele tânărului, fiind acuzat de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Potrivit reprezentanţilor ISU Argeş, pe lângă cele 5 victime transportate la spital şi tânără care a decedat în accidentul de la Leoni, alte 15 persoane au primit îngrijiri medicale în urma atacuriloe de panică. De asemenea, alţi angajaţi au primit îngrijiri la cabinetul medical al firmei.

„În urma accidentului au rezultat şase victime: o femeie decedată şi alte cinci persoane rănite (un bărbat şi patru femei). Cele cinci persoane rănite, care au suferit diferite leziuni, au fost transportate la spital. Echipajele SMURD au acordat îngrijiri medicale mai multor persoane, care prezentau atacuri de panică, dar care au rămas la locul intervenţiei”, se precizează într-un comunicat emis joi de ISU Argeş.

O maşină condusă de un angajat al furnizorului de cabluri şi cablaje Leoni din Piteşti a intrat în alţi cinci angajaţi, iar o femeie a murit pe loc.

Mai mulţi angajaţi ai furnizorului de cabluri şi cablaje Leoni din Bascov se aflau, joi, în pauză de masă, într-un spaţiu special amenajat.

La un moment dat, ei au fost loviţi în plin de o maşină, iar o femeie de naţionalitate sârbă, a murit pe loc.

Bărbatul care se afla la volanul maşinii le-a declarat poliţiştilor că este angajat al companiei şi venise să aducă ceva la firmă. La plecare, el a accelerat prea tare şi a pierdut controlul asupra maşinii. Autoturismul a trecut printr-o plasă de gard care proteja spaţiul pentru servirea mesei şi i-a lovit pe cei cinci. În acel spaţiu, unde de obicei se servea masa, se aflau aproximativ 60 de persoane în momentul producerii accidentului.

Citeşte şi Momente de panică în curtea unei fabrici, un tânăr de 21 de ani a intrat cu BMW-ul într-un grup de femei