Şoferul care a lovit un pieton şi a fugit de la locul faptei s-a predat la Poliţie

Bărbatul care a lovit un pieton sâmbătă, în timp ce acesta a traversat neregulamentar, a fost identificat de poliţişti, el prezentându-se duminică la sediul Poliţiei, urmând să fie audiat de oamenii legii.

RomaniaTV.net
05 nov. 2017, 16:59
Şoferul care a lovit un pieton şi a fugit de la locul faptei s-a predat la Poliţie

Potrivit reprezentanţilor IPJ Constanţa, un bărbat de 38 de ani s-a prezentat duminică la sediul Poliţiei, recunoscând că este autorul accidentului de sâmbătă, de pe strada Soveja din municipiul Constanţa, când a lovit un bărbat care traversa prin loc nepermis. El urmează să fie audiat de poliţişti şi procurori, aceştia urmând să decidă ce măsuri vor lua împotriva şoferului respectiv şi să stabilească încadrarea juridică a faptei.

Citeşte şi Şofer căutat de poliţişti pentru că a rănit grav un bărbat şi a fugit. Victima traversa printr-un loc nepermis

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă, cadrele medicale au fost solicitate să intervină sâmbătă la un accident rutier petrecut pe strada Soveja din municipiul Constanţa. Poliţiştii au stabilit că un bărbat a fost lovit de o maşină în timp ce traversa strada prin loc nepermis, autoturismul părăsind locul faptei.

Victima, în vârstă de aproximativ 60 de ani, a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, fiind diagnosticată cu traumatism cranian şi traumatism toracic.

Suspectul se numește Robert George V. Acesta este un cunoscut al polițiștilor. Anul trecut, bărbatul l-a bătut pe fratele lui Săceanu, Cadir Ismail, pe terasa unei cafenele din Constanța.