Şoferul fără permis care a lovit un poliţist a fost arestat UPDATE

Tânărul de 27 de ani din Galaţi, fără permis, care duminică, a refuzat să se legitimeze şi a fugit accidentând un poliţist s-a predat miercuri dimineaţă şi a fost reţinut pentru 24 de ore. El este cercetat pentru tentativă de omor şi ultraj.

01 nov. 2017, 09:56
Şoferul fără permis care a lovit un poliţist a fost arestat UPDATE

UPDATE: Magistrații Tribunalului Galați au admis, miercuri, cererea procurorilor de arestare preventivă pentru Sefer Dumitru, de 27 ani, șoferul fără permis de conducere, care, duminică, a luat pe capotă un polițist și a fugit de la locul faptei, împotriva lui fiind trase patru focuri de armă.

Potrivit unor surse judiciare, tânărul de 27 ani a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pentru tentativă la omor, ultraj și conducere fără permis pe drumurile publice, la ultima faptă fiind recidivist.

 

Tânărul a venit miercuri dimineaţă însoţit de avocatul său la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi şi s-a predat, potrivit reprezentanţilor Poliţiei Galaţi.

El a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru tentativă de omor şi ultraj.

Totul s-a întâmplat duminică după-amiază,  când un echipaj aflat în patrulare a observat în trafic un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat despre care se dețineau date că nu posedă permis de conducere.

Tânărul, în vârstă de 27 de ani, fusese depistat în data de 26 octombrie a.c., conducând un autoturism Galați, iar verificările efectuate de polițiști relevaseră faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.A fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a deține permis de conducere, potrivit viataliberă.ro.

La vederea echipajului de poliție, bărbatul a oprit mașina, dar în momentul în care cei doi polițiști s-au apropiat pentru a-l legitima, acesta a demarat în trombă, luându-l pe capotă și accidentându-l pe unul dintre ei.

Tânărul nu este la prima abatere. El a mai fost depistat de poliţişti în trafic în urmă cu o săptămână. A încercat să fugă şi atunci, ca şi de data aceasta.

Citeşte şi Un şofer fără permis a lovit un poliţist cu maşina, la Galaţi. S-au tras focuri de armă, dar infractorul a scăpat VIDEO