REVOLTĂTOR. Şoferul care a omorât un copil pe trecerea de pietoni conduce în continuare

Şoferul din Suceava care a omorât un copil de doar 6 ani pe trecerea de pietoni conduce în continuare liniştit. El este cercetat în libertate, iar poliţiştii i-au eliberat chiar şi o dovadă prin care poate urca legal la volan încă 15 zile. Asta în timp ce părinţii băieţelului ucis şi-au îngropat copilul şi cer disperaţi să se facă dreptate.

25 iul. 2014, 09:44
REVOLTĂTOR. Şoferul care a omorât un copil pe trecerea de pietoni conduce în continuare

Şoferul care a omorât un copil de doar 6 ani pe trecerea de pietoni poate ieşi în continuare în trafic, informează România TV. Oamenii legii i-au eliberat o dovadă valabilă pe 15 zile, timp în care omul îşi poate conduce bolidul de lux. 

Citeşte şi Biciclist accidentat mortal de un tren, la o trecere la nivel cu calea ferată, lângă Bucureşti

Părinţii copilului mort sunt revoltaţi pentru că împotriva şoferului nu s-a luat nicio măsură. Bărbatul de 33 de ani este cercetat în stare de libertate pentru ucidere din culpă. În momentul accidentului copilul se afla pe trecerea de pietoni, de mâna verişoarei sale de 23 de ani. Impactul a fost unul violent, băiatul a fost aruncat câşiva metri în aer şi a murit pe loc.

Citeşte şi Fetiţă de trei ani în comă, după ce a mâncat ciuperci

Şoferul nu a schiţat nici cel mai mic gest pentru a evita tragedia, îli căuta telefonul mobil prin maşină. Părinţii îndureraţi şi-au înmormântat unicul copil.