Şoferul din Galaţi care a fost oprit cu focuri de armă se află sub control judiciar

Tânărul din Galaţi care duminică a ignorat semnalele unui poliţist şi a fost oprit cu focuri de armă a fost plasat sub control judiciar de către magistraţii Judecătoriei Galaţi.

RomaniaTV.net
21 mart. 2017, 11:45
Şoferul din Galaţi care a fost oprit cu focuri de armă se află sub control judiciar

Tânărul a fost prezentat, luni, magistraţilor Judecătoriei Galaţi cu propunere de arestare preventivă pentru conducere fără permis.

„Judecătoria Galaţi a respins propunerea de arestare preventivă şi a luat faţă de inculpatul Caciu Constantin-Dragoş măsura preventivă a controlului judiciar”, se arată într-un răspuns transmis, marţi, de Biroul de Informare şi Relaţii Publice al Judecătoriei Galaţi, la solicitarea News.ro.

Bărbatul are de respectat mai multe obligaţii, între care aceea de a nu părăsi teritoriul României fără încuviinţarea judecătorului de cameră preliminară ori a instanţei de judecată.

Totodată, el mai este cercetat într-o altă cauză, tot sub control judiciar.

Duminică, tânărul circula pe o stradă din municipiul Galaţi şi a fost oprit cu focuri de armă, trase în plan vertical de către un poliţist, după ce conducătorul auto a ignorat semnalele acestuia. El a fost dus pentru audieri la o secţie de poliţie din municipiul Galaţi, ulterior fiind reţinut pentru 24 de ore.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, poliţistul care l-a oprit pe şofer avea suspiciuni că acesta nu deţine permis de conducere şi se afla sub control judiciar.

Citeşte şi Urmărire ca în filme în Galaţi. Un şofer fugar a fost prins cu focuri de armă de poliţişti