Şoferul unui microbuz, în stare gravă la spital după ce a fost lovit de un tren GALERIE FOTO

Şoferul unui microbuz a ajuns în stare gravă la spital, sâmbătă, după ce maşina în care se afla a fost lovită de un tren Regio Trans care circula pe ruta Timişoara-Nerău. Victima a fost proiectată în exteriorul autovehiculului.

21 mai 2016, 13:15

Accidentul s-a petrecut după ce şoferul unui microbuz care nu a respectat indicatorul de trecere la nivel cu calea ferată a fost lovit de un tren Regio Trans care circula pe ruta Timişoara – Nerău, potrivit reprezentanţilor ISU Banat. În urma impactului, victima a fost proiectată în exteriorul autovehiculului şi a suferit răni grave.

În microbuz nu existau alte persoane, iar în tren se aflau la momentul impactului şase persoane care nu au avut nevoie de asistență medicală.

În accident a fost implicat un microbuz al cărui şofer a fost proiectat în exterior la impact. În microbuz nu existau alte persoane, iar în tren se aflau la momentul impactului şase persoane care nu au avut nevoie de asistenţă medicală. Şoferul microbuzului a fost preluat de ambulanţă, în stare gravă„, au transmis reprezentanţii ISU Banat.

Potrivit poliţiştilor, şoferul are 60 de ani şi se va alege cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citeşte şi Accident grav în Braşov. Trei persoane au fost rănite