Şoferul unui TIR a provocat un accident în lanţ, în Buzău: Trei persoane au ajuns la spital

Accident grav la ieşirea din Buzău. Şoferul unui TIR a provocat un accident în lanţ. A lovit o maşină care încerca să facă stânga, iar aceasta, la rândul ei, s-a izbit puternic de alte două autoturisme. Trei oameni au ajuns la spital.

02 iul. 2015, 10:18
Şoferul unui TIR a provocat un accident în lanţ, în Buzău: Trei persoane au ajuns la spital

O şoferiţă care încerca să intre pe o stradă laterală a fost lovită în plin de TIR-ul care nu a păstrat distanţa regulamentară. Impactul a fost atât de puternic, încât autoturismul a fost proiectat în alte două care veneau pe sensul opus, potrivit România TV. Printre ele se afla şi un taxi.

„În accident au fost implicate patru maşini. Un TIR şi trei autoturisme. Conducătorul autotrenului nu a păstrat distanţa regulamentară”, a declarat un reprezentant al IPJ Buzău.

Cei trei şoferi ai autoturismelor au ajuns la spital cu ambulanţa. Au suferit mai multe traumatisme, dar sunt în afara pericolului.

Un pasager aflat în TIR, are altă varianta. Bărbatul susţine că în faţa TIR-ului a mai apărut un autoturism pe care şoferul, în încercarea de a-l evita, a tras de volan. „A fost o depăşire regulamentară, pentru că din faţă a ieşit un Opel. Ca să nu loveasca frontal a făcut dreapta. Domnişoara a oprit să facă şi ea la stânga”, a spus pasagerul din TIR.

Circulaţia în zonă a fost blocată mai bine de o oră.

CITEŞTE ŞI: Accident mortal în Dej. Un aututorism înmatriculat în Spania s-a ciocnit frontal cu un TIR