Sofia Vergara s-a căsătorit cu Joe Manganiello în Florida

Actrița columbiană Sofia Vergara și logodnicul ei, Joe Manganiello, și el actor, s-au căsătorit duminică în complexul turistic de lux West Palm Beach, din nordul orașului Miami (Florida).

23 nov. 2015, 07:30
Sofia Vergara s-a căsătorit cu Joe Manganiello în Florida

Nunta a avut loc la hotelul The Breakers, unde au ajuns de joi circa 400 de invitați pentru a asista la ceremonie. Vineri, cuplul a pus la punct detaliile finale cu ajutorul artistului floral Jeff Leatham, director artistic al Hotel Four Seasons George V din Paris, care a fost însărcinat cu decorațiunile.

Diferite mass-media americane au informat că la ceremonie, care a început la ora locală 18:00 (23:00 GMT), au fost invitați printre vedete actrița și cântăreața portoricană Jennifer Lopez, fostul ei soț Marc Anthony, actrița mexicană Thalia și soțul ei, magnatul muzicii Tommy Mottola. Nu putea lipsi de la nuntă nici distribuția completă a serialului ‘Modern Familiy’ în care mai joacă, printre alții, Ed O’Neill, soțul columbiencei în acest serial care a propulsat-o pe Vergara la celebritate și pentru care a fost de patru ori nominalizată la premiile Globul de Aur.

Vergara, 43 de ani, și Manganiello, 38 de ani, cunoscut din serialul ‘True Blood’, s-au logodit în Hawaii, în decembrie 2014, după șase luni de la începerea relației lor. Este vorba de prima căsătorie pentru Manganiello, și de a doua pentru columbiancă, după căsătoria ei cu Jose Luis Gonzalez, cu care are un băiat, Manolo, de 23 de ani.