Solicitări ABERANTE scrise de bucureşteni pe site-ul PMB: „Unde pot aplica pentru poziţia de primar”

Pe site-ul Primăriei Capitalei, bucureştenii pot adresa cereri de informaţii cu privire la o anumită problemă care ţine de atribuţiile Municipalităţii. În virtutea Legii 544/2001 privind liberul acces la informaţiile de interes public, angajaţii PMB sunt obligaţi să asigure persoanelor, la cererea acestora, informatiile de interes public solicitate in scris sau verbal. Doar că, funcţionarii din primărie sunt puşi deseori în dificultate de solicitări ciudate, unele chiar haioase, la care nu pot găsi un răspuns.

17 oct. 2015, 07:40
Solicitări ABERANTE scrise de bucureşteni pe site-ul PMB: „Unde pot aplica pentru poziţia de primar”

RomaniaTV.net a selectat cele mai ciudate şi, în acelaşi timp, haioase solicitări şi reclamaţii depuse de locuitorii din Bucureşti pe site-ul Primăriei Capitalei.

„Buna ziua, în urma arestării domnului Oprescu, pot înţelege că poziţia de primar, este vacantă? Unde pot aplica? Multumesc.”

„Caut soră dată în adoptie in 1994, Fasui Marinela Ionela, născuta în Craiova. (Mai am o soră care si ea a fost dată şi adoptată de o familie de italieni, Fasui Nina Georgeta). Dacă ma-ţi (sic!, n.r.) putea ajuta într-un mod să-mi găsesc şi cealaltă soră.”

„Am probleme cu vecina de deasupra mea, care frecvent îşi scutură covoarele din casă pe balcon şi sunt deranjată de praful pe care mi-l introduce în casa. Am comunicat acest lucru administratorului blocului, dar fără rezultat.”

„Vă solicităm să ne informaţi calea de urmat şi ce documente ne sunt necesare în vederea schimbării denumirii străzii pe care sunt amplasate proprietăţile noastre, respectiv, din Drumul Ciorogarla în Strada California, Sector 6 Bucureşti”

CITEŞTE ŞI MORI DE RÂS. Cele mai CIUDATE solicitări depuse de bucureşteni, la primăriile de sector

„Doresc informaţii privind angajarea în compania RATB ca şofer”

„În faţa blocului meu zace de aproape trei ani, abandonată o motocicletă. Există o modalitate prin care să pot intra în posesia motocicletei? AŞ dori să o recondiţionez şi să o folosesc în scop personal”.

„Pe unde mergi prin Bucureşti, Niciunde n-ai sa mai găseşti Gropi ca pe str. Bilciureşti, În care cu roţile nimereşti. Când nu te aştepţi.”

„Vă rog frumos o informaţie, am de gând să cumpăr un apartament cu 2 camere aproximativ la cca de 60 mp, aş dori să ştiu dacă costul la întreţinere pentru o singură persoană în cartierul Tineretului este la fel ca în 13 septembrie? Unde este mai scump şi cu cît?”