Solstiţiul de iarnă 2017 aduce drama în cuplu.Trei perechi din zodiac se despart

Solstițiul de iarnă din 2017 va avea loc joi, 21 decembrie. Acest eveniment marchează începutul oficial al iernii, dar și cea mai scurtă zi din an în emisfera nordică. Perioada de întuneric care urmează este menționată în multe culturi, inclusiv de către civilizația maya. Mayașii chiar au considerat că sfârșitul lumii va avea loc într-o zi de 21 decembrie, însă în 2012. Din punct de vedere astronomic, solstițiul de iarnă marchează momentul în care Soarele se deplasează de la constelația Săgetătorului spre cea a Capricornului. Această zi întunecată din an nu ne va aduce doar ore în plus de întuneric, ci și probleme în relația de cuplu.

18 dec. 2017, 14:33
Solstiţiul de iarnă 2017 aduce drama în cuplu.Trei perechi din zodiac se despart

HOROSCOP: 3 cupluri se vor despărți în această săptămână în urma solstițiului de iarnă. Soarele în Capricorn va determina zodiile să fie mult mai conștiente de dorințele lor, dar și mai preocupate de viitor. Astfel, acestea își vor da seama că relația în care se află nu are niciun viitor și că trebuie să pună pe primul loc alte aspecte ale vieții.

Berbec și Taur

Berbecul este extrem de determinat, iar Taurul încăpățânat. În această săptămână Taurul va dori să știe cât de important este pentru partenerul său, iar acest lucru pur și simplu îl va scoate din sărite pe Berbec, care va porni o ceartă. De aceea, solstițiul de iarnă va fi momentul în care va fi clar că relația trebuie să se sfârșească. Totuși, această despărțire va fi destul de problematică, deoarece Taurul nu va renunța pur și simplu la legătură și va dori multe explicații, cerându-le insistent.

Gemeni și Capricorn

Acest cuplu părea rețeta dezastrului încă de la început. Nativul din Gemeni este amuzant și sociabil, pe când Capricornul își petrece majoritatea timpului muncind din greu și planificând totul în detaliu. Lipsa de spontaneitate, dar și indiferența pe care o afișează Capricornul o va determina pe perechea acestuia să ia decizia de a pune capăt legăturii în timpul solstițiului de iarnă. Această perioadă de întuneric va accentua comportamentul bizar al Capricornului, ceea ce va aduce multă frustrare nativului din Gemeni, care va izbucni.

Rac și Vărsător

Racul este genul de persoană căreia îi place să stea în casă toată ziua, alături de familie. Vărsătorul, pe de altă parte, este un spirit liber. De aceea, nu prea îl vei vedea pe acasă. Acest solstițiu îl va face pe Rac să își dea seama că este independent și că nu are nevoie de o persoană care nu este niciodată acolo, când are nevoie de ea. De asemenea, sentimentele negative ale Racului vor fi influențate și de faptul că perechea sa îl corectează mereu și îi aduce aminte de greșelile pe care le-a făcut. Solstițiul de iarnă 2017 îl va face pe Rac să ia decizia de a pune capăt unei legături care nu avea oricum niciun viitor.

Cele 3 cupluri care se despart în această săptămână nu trebuie să perceapă schimbarea ca pe un eveniment negativ, ci ca pe o întâmplare care le va ajuta să se maturizeze și să își pună pe prim plan nevoile.