Soluţia lui Ion Ţiriac în scandalul Volkswagen

Lipsa unor norme de mediu unice, care să fie respectate în toată lumea, a declanşat scandalul Dieselgate, este de părere omul de afaceri Ion Ţiriac. El crede că normele de poluare n-ar trebui să difere în funcţie de ţară, aşa cum se întâmplă în Statele Unite, de unde a şi apărut prima reclamaţie la adresa giganului Volkswagen.

RomaniaTV.net
05 oct. 2015, 06:36
Soluţia lui Ion Ţiriac în scandalul Volkswagen

„Este această globalizare în măsura să controleze absolut tot, sau noi avem un continent aici, Statele Unite au o mare parte a continentului american, continetul sud-american e altă treabă, africanul nu mai vorbesc și atunci vorbim de poluare”, de declarat Ion Țiriac, potrivit digi24.ro.

DIESELGATE. Cum poţi verifica dacă maşina ta se numără printre cele cu probleme

„Americanii cu poluarea nu au o problemă foarte mare. Dacă vă aduceți aminte, parcă domnul Bush s-a retras de la Kyoto, deci treaba cu poluarea în America nu e o problemă vitală. Sperăm că nu au luat ei o firmă europeană pentru că nu le place limba germană, franceză sau turcă. Dacă e o realitate acolo, bineînțeles că probabil acest cel mai mare producător din lume o să-și plătească dările și merge mai departe”, a mai adăugat omul de afaceri.