Soluţii în securitatea informatică la IDC Security Roadshow 2017

Nova Tech Integrated Solutions a fost partener Platinum al IDC la "IDC Security Roadshow 2017", unul dintre principalele evenimente ale anului în lumea profesioniştilor din IT, unde s-adiscutat despre securitatea informatică.

07 iun. 2017, 20:49
Soluţii în securitatea informatică la IDC Security Roadshow 2017

La evenimentul organizat de IDC, unul dintre principalii furnizori globali de soluţii şi servicii de consultanţă pe piaţa IT, au participat peste 100 de specialişti din top şi middle-managementul unor importante companii IT private şi de stat.

Participanţii au analizat concepte şi tendinţe în securitatea informatică (Cybersecurity) la bivel de companii şi de utilizatori individuali.

Nova Tech Integrated Solutions, Premium Partner Cisco, ia parte la lupta împotriva atacurilor ciberbetice care cauzează pierderi majore companiilor de stat, promovând soluţii complete de securitate în protejarea identităţii persoanelor, a documentelor, a înregistrărilor şi tranzacţiilor.

„Există de ceva vreme necesitatea formării de tineri specialişti în zona Securităţii Informaţiei, iar această necesitate nu va face decât să crească exponenţial, în raport direct proporţional cu tendinţele ameninţărilor informatice. Securitatea sistemelor informatice trebuie tratată ca fundaţia oricărui sistem IT modern, nu ca o componentă care se adaugă doar în caz de necesitate sau ca răspuns la un atac cibernetic”, a declarat Marius Marinescu, CTO Nova Tech Integrated Solutions, potrivit unui comunicat de presă.