Soluţii la îndemâna oricui pentru a scăpa de mirosul neplăcut al corpului

Din când în când, în anumite momente, toţi mirosim neplăcut. Deşi punem pe seama temperaturii crescute mirosul neplăcut al corpului, putem preveni apariţia lui dacă avem mai multă grijă.

18 dec. 2014, 07:23
Soluţii la îndemâna oricui pentru a scăpa de mirosul neplăcut al corpului

Sunt persoane se confrunta deseori si momente stanjenitoare din cauza transpiratiei, indiferent de vremea de afara. Uneori, mirosul neplacut nu este generat de o igiena deficitara, ci de alti factori. Cunoasterea acestora ne poate ajuta sa prevenin astfel de situatii stanjenitoare!

Pasul 1: sapunul si apa

Evident, primul pas in ingrijirea corporala tine de folosirea zilnica a apei si a sapunului. Acestea sunt principala arma impotriva dezvoltarii bacteriilor in zone delicate precum subratul, spatele genunchiului, zona inghinala, dar si alte zone in care cutele de piele se suprapun. O greseala destul de comuna in igiena corporala este spalatul necorespunzator sau insuficient. Spre exemplu, exista destule persoane care fac dus seara, dar a doua zi dimineata, cand se trezesc si pleaca de acasa, nu se mai spala in zonele delicate, iar pe parcursul zilei ajung sa fie ele deranjate sau sa deranjeze pe altii cu mirosul neplacut al corpului lor. Chiar daca ai facut baie seara, dupa o noapte de somn se impune spalarea zonelor cu probleme. Pentru unii acestea sunt reprezentate doar de subrat, pentru altii pot fi si picioarele, si zona intima, si zona de sub sani (pentru femeile cu bustul mare), etc. Oricum ar fi, dimineata si seara sapunul si apa sunt obligatorii pentru prevenirea mirosului neplacut.

Continuarea pe Lyla.ro

Citeşte şi Modalităţi pentru a scăpa de mirosul neplăcut al gurii. Cum poate fi combătut