Sora Aurei Ion a venit din India să o conducă pe ultimul drum: „Detest această ţară, acest sistem”

Sora Aurei Ion, studenta moartă în accidentul aviatic din Apuseni, a venit tocmai din India pentru a-şi conduce ruda pe ultimul drum.

23 ian. 2014, 15:51
Sora Aurei Ion a venit din India să o conducă pe ultimul drum: „Detest această ţară, acest sistem”

Sora mai mare a rezidentei care a pierit în tragedia aviatică nu se poate obişnui cu gândul că Aura nu mai este. Tânăra vrea să se facă dreptate în acest caz, iar cei care se fac vinovaţi de moartea studentei la medicină să plătească.

CITEŞTE ŞI AURA ION a fost înmormântată. Sute de oameni au condus-o pe ultimul drum STUDENTA MOARTĂ în Apuseni

„Am pierdut cea mai bună soră. Ultima dată am vorbit pe Whatsapp şi m-a rugat să-i aduc un parfum care îi plăcea foarte mult.Tocmai ce îi trimisesem în pachet cu haine şi era foarte fericită. Ultima dată ne-am văzut în septembrie, am petrecut o zi întreagă cu ea. Întotdeauna ea a fost cea mai matură şi cu capul pe umeri. Întotdeauna a reuşit să mă aducă cu picioarele pe pământ. Am pierdut nu numai o soră, am pierdut şi persoana pe care mă bazam, de care eram atât de mândră. Încă nu pot să conştientizez ce se întâmplă. Abia am putut să plâng ieri, când am ajuns acasă. Am fost în stare de şoc. Nu vrem să învinovăţim pe nimeni, ştim că se întâmplă, dar eu sincer detest această ţară, acest sistem. Durerea maximă e că ştiu că a suferit şi voi face cumva dreptate. Vreau să ştiu ce s-a întâmplat, care a fost motivul pentru care a murit. Gândul la ea şi la tot ce a simţit m-a îngrozit. Eu am stat 6 ore într-un avion şi m-am plictisit, nu mai puteam de disperare şi m-am întrebat, oare acele ore în care ea a stat în frig, rănită, cum au fost?”, a declarat sora Aurei la Kanal D.

CITEŞTE ŞI Mesajul SFÂŞIETOR al fiului pentru Adrian Iovan. Cum şi-a luat „rămas bun” Albert de la tatăl său