Sora lui Andrei Bucă, botezată în biserica în care a fost dus pe ultimul drum tânărul mort în Colectiv

Momente emoționante în familia lui Andrei Bucă, unul dintre tinerii morți în incendiul din Colectiv. Sora sa, Andreea, născută cu doar câteva zile înainte de Paște, a fost botezată în biserica în care a fost dus pe ultimul drum tânărul mort în Colectiv.

06 iul. 2017, 08:58

Părinţii unui tânăr mort în tragedia din Colectiv au avut parte de o minune. Mama arhitectului din Brăila a născut o fetiţă cu doar câteva zile înainte de Paşte. Micuţa este perfect sănătoasă şi se va numi Andreea, în memoria fratelui ei.

 „În momentul când a plecat Andrei dintre noi, am simţit că viaţa noastră nu mai are niciun sens. Am simţit un gol atât de mare încât, în fiecare zi când ne sculam, ne uitam unul la altul, ne luam în braţe şi plângeam. Dar am strâns din dinţi, nu ne-am lăsat şi ne-am înţeles, tot aşa, din priviri, uitându-ne unul la altul, că nu are rost să continuăm în această lume dacă nu mai facem un copil”,povestea Dorin Bucă.

Zilele trecute, micuța Andreea, care poartă numele fratelui său, a fost creștinată într-un cadru plin de simboluri pentru familia sa. Potrivit libertatea.ro, ceremonia a avut loc la aceeaşi biserică în care a fost dus pe ultimul drum Andrei, adică biserica ridicată chiar de familia Bucă.

Slujba a fost oficiată de Înaltpreasfințitul Casian, arhiepiscopul Dunării de Jos, iar nașul Andreei a fost cel mai bun prieten din copilărie al lui Andrei, Cosmin Preda. Nici petrecerea de botez nu a fost lăsată la voia întâmplării, ci a avut loc pe nava Borcea, cea mai veche navă cu zbaturi din România, recondiţionată cu ani în urmă chiar de Dorin Bucă, ajutat de fiul său, Andrei.

Extrem de emoţionaţi, Marcela și Dorin au spus că au simţit în permanentă spiritul lui Andrei alături de ei şi că sunt convinși că el veghează asupra lor şi a surioarei lui.