Sora mai mică a Nataliei Mateuţ, MOARTĂ de BEATĂ la ieşirea dintr-un club de fiţe

Alexandra Mateuţ, fiica cea mică a marelui fotbalist Dorin Mateuţ, a fost surprinsă joi noapte atât de beată încât mergea pe şapte cărări. Aceasta era insoţită de un băiat care era în aceeaşi stare de beţie. Cei doi au ieşit dintr-un restaurant de fişe şi cu greu au reuşit să ajungă la staţia de taxiuri din apropiere.

21 feb. 2016, 11:04
Sora mai mică a Nataliei Mateuţ, MOARTĂ de BEATĂ la ieşirea dintr-un club de fiţe

Alexandra Mateuţ are vârsta de 21 de ani, dar frecventează cluburile şi petrecerile încă de când avea 15 ani. Din păcate însă, aceasta nu a reuşit să ajungă la fel de celebră ca sora sa Natalia Mateuţ, potrivit cancan.ro.

Fiica cea mică a lui Dorin Mateuţ s-a făcut remarcată recent, când, tot pe fondul consumului exagerat de alcool, s-a implicat într-un scandal cu Adi Mutu. Mai exact, Alexandra s-a luat din senin de soția lui Mutu, Sandra, smulgându-i acesteia țigara din gură. Om cu experiență în conflictele din cluburi, Adi Mutu a fost la un pas s-o pedepsească fizic pe Mateuța cea mică, dar a reușit să se abțină. Până la urmă, a împins-o în mâinile badigarzilor, care, la rândul lor, i-au făcut vânt din club.

Cât despre celebra soră a Alexandrei, Natalia Mateuţ, se ştie că moment nu este implicata în niciun proiect dar că îşi doreşte să prezinte o emisiune de televiziune de lungă durată. Pe lângă televiziune, Natalia vrea să îşi deschidă şi un coffee shop, o cafenea destinată băutorilor şi cunoscătorilor de cafea, care va vinde cafea adusă din colţurile cele mai îndepărtate ale lumii.