Sorana Cîrstea, ADEVĂRUL despre relaţia cu Simona Halep

Simona Halep, 1 WTA, şi Sorana Cîrstea, 37 WTA, jucătoarele din România cel mai bine clasate în ierarhia WTA, recunosc că nu îşi vorbesc şi nu au o relaţie de prietenie.

21 dec. 2017, 09:05
Sorana Cîrstea, ADEVĂRUL despre relaţia cu Simona Halep

Sorana Cîrstea este foarte bună prietenă cu Jelena Ostapenko, cea care a învins-o pe Simona Halep în finala din acest an de la Roland Garros. Actualul lider mondial a negat că ar fi deranjată de acest lucru.

„Nu vorbesc deloc cu Sorana. Suntem colege, dar nimic altceva. N-ar avea de ce să mă deranjeze că e aşa bună prietenă cu Jelena Ostapenko”, a spus Simona Halep la Digi Sport, la începutul lunii decembrie.

Simona Halep a rămas fără ADIDAS. Motivul este INCREDIBIL

Invitată la emisiunea „Digi Sport Matinal”, Sorana Cîrstea a vorbit la rândul ei despre relaţia pe care o are cu cea mai valoroasă jucătoare de tenis a României: „Relaţia mea cu Simona e una de respect, de profesionalism. Nu suntem prietene, să ieşim la masă, să ne trimitem inimioare, însă de fiecare dată când ne vedem, mai ales că stăm în acelaşi complex şi mergem la aceeaşi sală, ne salutăm, vorbim. Ne respectăm la turnee, ne urăm baftă. E o relaţie de respect şi colegialitate, nu de prietenie”.