SORANA CÎRSTEA – JELENA OSTAPENKO LIVE STREAMING DIGI SPORT 4-6, 4-6

SORANA CÎRSTEA a pierdut în 85 de minute meciul jucat în semifinale la Beijing, cu Jelena Ostapenko.

06 oct. 2017, 07:26
SORANA CÎRSTEA – JELENA OSTAPENKO LIVE STREAMING DIGI SPORT 4-6, 4-6

SORANA CÎRSTEA – JELENA OSTAPENKO 4-6, 4-6. Sorana Cîrstea şi adversara ei din sferturi au oferit un meci fără prea mult spectcol, presărat cu numeroase greşeli şi de o parte şi de cealaltă. Ostapanko a avut câştig de cauză datorită riscului mare pe care şi l-a asumat, plasând ca de obicei lovituri ce lasă adversara fără replică. „Un-doi-urile” letonei către liniile terenului au făcut diferenţa, în ciuda unui serviciu nesigur, iar Cîrstea, fără precizie în lovituri, nu a găsit soluţii pentru a contracara acest joc pe muchie al rivalei.

În primul set, cele două jucătoare şi-a fructificat doar de trei ori serviciul. Ostapenko a făcut-o de două ori şi a luat setul cu 6-4, în 36 de minute. În al doilea set, jucătoarea de 20 de ani a condus cu 3-1, după un break în ghemul al treilea. Cîrstea a devenit un pic mai agresivă, în timp ce Ostapenko a „bombardat” fără ţintă preţ de câteva minute. Românca a egalat la 3 şi a condus cu 40-0, înainte ca adversara ei să regăsească unghiuri şi lovituri excepţionale. Ostapenko a făcut rebreak şi s-a impus apoi cu al doilea 6-4, după o oră şi 24 de minute de joc.

SORANA CÎRSTEA – JELENA OSTAPENKO LIVE VIDEO ONLINE 2017. LIVE STREAMING DIGI SPORT 2.

LIVE VIDEO, AICI

Pliskova a început în forţă setul al doilea şi a condus cu 3-0, Sorana a avut o tresărire de orgoliu şi s-a apropiat la 2-3, dar apoi şi-a pierdut din nou serviciul iar cehoaica s-a desprins la 5-2. Pliskova a ratat nu mai puţin de patru mingi de set, după ce a condus cu 40-0 la 5-2, iar apoi a avut 40-30 la 5-3. Cîrstea a avut o revenire formidabilă şi a reuşit să îşi adjudece şi al doilea set, cu 7-5. 

SORANA CÎRSTEA – JELENA OSTAPENKO LIVE în CHINA OPEN. ONLINE STREAM Digi Beijing – VIDEO. Românca a avut 3 aşi, faţă de doar 2 ai adversarei, a făcut o dublă greşeală, Pliskova având 6, Cîrstea a adunat 16 winners, iar Pliskova 18, în timp ce Sorana a făcut 25 de erori neforţate, iar Pliskova 31. 

Pliskova câştigase singurul meci direct cu Cîrstea, în 2014, la Pattaya City, cu 1-6, 7-6 (3), 6-0. 

SORANA CÎRSTEA – JELENA OSTAPENKO LIVE în CHINA OPEN. ONLINE STREAM Digi Beijing – VIDEO. Cîrstea, a doua româncă ajunsă în sferturi la Beijing, după Simona Halep, şi-a asigurat un cec de 149.138 dolari şi 215 puncte WTA. În sferturi, Cîrstea şi chinezoaica Shuai Peng.