SORANA CÎRSTEA o va întâlni pe JELENA OSTAPENKO în sferturi la Beijing, după ce a eliminat-o pe KAROLINA PLISKOVA : 6-1, 7-5

Sorana Cîrstea s-a calificat, joi, în sferturile de finală ale turneului WTA de la Beijing, dotat cu premii totale de 6.381.679 dolari, după ce a reușit o victorie de senzație în fața cehoaicei Karolina Pliskova, numărul patru mondial, cu 6-1, 7-5. Ea o va întâlni în sferturi pe Jelena Ostapenko.

04 oct. 2017, 19:56
SORANA CÎRSTEA o va întâlni pe JELENA OSTAPENKO în sferturi la Beijing, după ce a eliminat-o pe KAROLINA PLISKOVA : 6-1, 7-5

UPDATE Sorana Cîrstea va urca de pe locul 44 pe locul 38 WTA după victoria obţinută, joi, cu scorul de 6-1, 7-5, în optimile de finală ale China Open, în faţa Karolinei Pliskova. Aceasta va fi cea mai bună clasare a ei din ultimii trei ani şi două luni. 

Cîrstea a ocupat locul 36 WTA la 4 august 2014. Confruntată cu o accidentarea la umăr, ea a coborât în clasament în următoarea perioadă, până pe locul 248 WTA, la 16 noiembrie 2015. Sorana Cîrstea a revenit în Top 100 WTA în mai 2016, apoi a urcat constant către către vârful ierarhiei. Cea mai bună clasare din carieră, locul 22 WTA, a înregistrat-o în 2013, locul 22 WTA.

UPDATE Jelena Ostapenko, locul 8 WTA şi cap de serie numărul 9, s-a calificat în sferturile de finală ale China Open, fază în care va evolua, vineri, cu partenera ei de dublu, Sorana Cîrstea, locul 44 WTA. Ostapenko a benficiat, joi, de abandonul chinezoaicei Shuai Peng, locul 25 WTA, la scorul de 3-0, din cauza unor probleme medicale la genunchi.

Cîrstea şi Ostapenko s-au mai întâlnit o dată, în acest an, în turul al doilea al US Open, când letona s-a impus cu 6-4, 6-4.


UPDATE Sorana Cîrstea (27 ani, 44 WTA) s-a impus în fața fostului lider mondial după o oră și 23 de minute.

Sorana a început cu stângul și și-a pierdut serviciul la debut, dar apoi a reușit să facă break și a fost de neoprit, câștigând primul set cu un sec 6-1.

Pliskova a început în forță setul al doilea și a condus cu 3-0, Sorana a avut o tresărire de orgoliu și s-a apropiat la 2-3, dar apoi și-a pierdut din nou serviciul iar cehoaica s-a desprins la 5-2. Pliskova a ratat nu mai puțin de patru mingi de set, după ce a condus cu 40-0 la 5-2, iar apoi a avut 40-30 la 5-3. Cîrstea a avut o revenire formidabilă și a reușit să își adjudece și al doilea set, cu 7-5.

Românca a avut 3 ași, față de doar 2 ai adversarei, a făcut o dublă greșeală, Pliskova având 6, Cîrstea a adunat 16 winners, iar Pliskova 18, în timp ce Sorana a făcut 25 de erori neforțate, iar Pliskova 31.

Pliskova câștigase singurul meci direct cu Cîrstea, în 2014, la Pattaya City, cu 1-6, 7-6 (3), 6-0.

Cîrstea, a doua româncă ajunsă în sferturi la Beijing, după Simona Halep, și-a asigurat un cec de 149.138 dolari și 215 puncte WTA. În sferturi, Cîrstea o va înfrunta pe învingătoarea dintre letona Julia Ostapenko (N. 9) și chinezoaica Shuai Peng.


SORANA CIRSTEA KAROLINA PLISKOVA LIVE VIDEO STREAM ONLINE DIGI SPORTSORANA CIRSTEA – KAROLINA PLISKOVA este primul meci al zilei de joi, din optimile de finală ale turneului de categorie Premier Mandatory China Open, LIVE VIDEO STREAM ONLINE DIGI SPORTSorana Cirstea, locul 44 WTA, şi Karolina Pliskova, locul 4 WTA, se întâlnesc de la ora 7:30. DIGI SPORT transmite LIVE VIDEO STREAM ONLINE SORANA CIRSTEA KAROLINA PLISKOVA.

SORANA CIRSTEA KAROLINA PLISKOVA LIVE VIDEO STREAM ONLINE DIGI SPORT. SORANA CIRSTEA şi KAROLINA PLISKOVA s-au întâlnit o singură dată, în 2014, la Pattaya City. PLISKOVA s-a impus în faţa lui CIRSTEA cu 1-6, 7-6, 6-0.  SORANA CIRSTEA KAROLINA PLISKOVA se joacă, joi, de la ora 7:30, în optimile de finală de la Beijing. DIGI SPORT transmite LIVE VIDEO STREAM ONLINE SORANA CIRSTEA KAROLINA PLISKOVA.

SORANA CIRSTEA – KAROLINA PLISKOVA 7-5 în setul al doilea, Sorana merge mai departe

SORANA CIRSTEA – KAROLINA PLISKOVA 6-1 în primul set

SORANA CIRSTEA KAROLINA PLISKOVA LIVE VIDEO STREAM ONLINE DIGI SPORTSORANA CIRSTEA s-a calificat în turul 3 al turneului Premier Mandatory de la Beijing, după ce a învins-o cu 7-6, 6-0 pe Christina McHale (SUA).la rândul ei, KAROLINA PLISKOVA a dispus cu 6-4, 6-4 de Andrea Petkovic.

SORANA CIRSTEA KAROLINA PLISKOVA LIVE VIDEO STREAM ONLINE DIGI SPORT. SORANA CIRSTEA şi KAROLINA PLISKOVA şi-au asigurat câte un cec în valoare de 71.774 dolari și câte 120 de puncte WTA. ORANA CIRSTEA – KAROLINA PLISKOVA este primul meci al zilei de joi, din optimile de finală ale turneului de categorie Premier Mandatory China Open, de la ora 7:30. DIGI SPORT transmite LIVE VIDEO STREAM ONLINE SORANA CIRSTEA KAROLINA PLISKOVA.

SORANA CIRSTEA KAROLINA PLISKOVA LIVE VIDEO STREAM ONLINE DIGI SPORT. SORANA CIRSTEA – KAROLINA PLISKOVA este primul meci al zilei de joi, din optimile de finală ale turneului de categorie Premier Mandatory China Open, LIVE VIDEO STREAM ONLINE DIGI SPORT. Sorana Cirstea, locul 44 WTA, şi Karolina Pliskova, locul 4 WTA, se întâlnesc de la ora 7:30. DIGI SPORT transmite LIVE VIDEO STREAM ONLINE SORANA CIRSTEA KAROLINA PLISKOVA.