Sorana Cîrstea a plecat acasă cu telefonul în pungă, după Fed Cup. De nervi, şi-a făcut mobilul bucăţi

Sorana Cîrstea a fost invitată la matinalul Gold Fm, Gold Morning, iar printre multele poveşti, ea a dezvăluit cum şi-a spart telefonul de nervi, în vestiar, după ultimul meci din Fed Cup.

21 feb. 2017, 12:39
Sorana Cîrstea a plecat acasă cu telefonul în pungă, după Fed Cup. De nervi, şi-a făcut mobilul bucăţi

Consider că am avut o atitudine bună, am pierdut meciul la o minge. Şi asta e frustrant! După 3 ore şi jumătate dai tot… şi pierzi la o minge. După meci, am ajuns în vestiar şi am dat cât am putut cu telefonul de perete. Am plecat cu el în pungă„, a povestit Sorana Cârstea, ea explicând apoi că nervii s-au datorat şi faptului că pierdut sub ochii marelui Ilie Năstase.

Sorana a pierdut meciul de simplu din Fed Cup, cu belgianca Yanina Wickmayer, scor 6-7, 7-5, 5-7, după ce a condus cu 5-2 în setul decisiv.

Citeşte şi Ilie Năstase, GAFĂ COLOSALĂ înaintea meciului România – Belgia din FED CUP

Cea mai frumoasă surpriză a fost Ilie Năstase. Nu avem niciun fel de aşteptare, pentru că nu îl ştiam. Normal, din punctul de vedere al tenisului este doxă şi un geniu. Dar nu ştiam cum o să fie cu dânsul pe teren şi vreau să spun că, la un moment dat, spre finalul meciului îmi doream să câştig pentru el. Îl vedeam cât îşi doreşte şi cât s-a agitat. Ce mi-a plăcut? 3 ore şi jumătate a fost extraordinar de pozitiv. Nu m-a sos din „Joci foarte bine! Excelent! Bravo! Îmi place! Da-o incoplo, că are noroc! Da, haide că putem!”.

Îmi dădea băuturile! Nu îmi venea să cred că domnul Ilie Năstase îmi desface apă şi îmi dă apă. Toate fetele care l-au avut pe bancă s-au simţit extraordinar şi cred că a fost cea mai frumoasă surpriză. Ne bucurăm că în aprilie o să fie alături de noi şi jucăm tot acasă„, a mai spus Sorana, citată de evzmonden.ro.