Sorin Câmpeanu, fost premier interimar şi actual fondator al PRO România, ANUNŢ important despre viitorul politic al lui Victor Ponta

Sorin Cîmpesnu, fost premier interimar şi actual fondator al PRO România, a declarat la DCNews că Victor Ponta va face marele anunţ în legătură cu viitorul său în politica româneasca în luna septembrie. 

RomaniaTV.net
02 aug. 2017, 12:00
Sorin Câmpeanu, fost premier interimar şi actual fondator al PRO România, ANUNŢ important despre viitorul politic al lui Victor Ponta

Întrebat dacă Victor Ponta este unul dintre liderii PRO România, Sorin Cîmpeanu a declarat că la tomană se va afla:

„Victor Ponta este un om politic redutabil și, la fel ca alții, poate fi….O să facă anunțul la începutul lunii septembrie, așa am înțeles din discuțiile private și discuțiile publice„, a spus Sorin Cîmpeanu. 

Fostul premier interimar Sorin Cîmpeanu a mai spus că PRO România se vrea a fi un partid care să atragă profesioniști:

„PRO România nu-și dorește să fie un partid de lider, ci-și dorește să fie o formațiune politică, un partid care să atragă profesioniști. UNPR și PP-DD le-aș încadra în genul formațiunilor politice cu lideri locomotivă. Succesul unui lider se răsfrânge asupra formațiunilor politice. Când succesul dispare, formațiunea are probleme. Dacă vom reuși să avem mai mulți lideri în PRO România și un vârf, o locomotivă, poate vom avea o șansă” a spus Sorin Cîmpeanu.

Cât despre Cătălin Ivan și Sorin Grindeanu, Sorin Cîmpeanu a declarat că nu cunoaşte cu exactitate situaţia lor:

„Sorin Grindeanu nu știu în ce măsură este sau nu este membru PSD. Dacă este membru PSD înseamnă că e membru PSD. Cătălin Ivan, de asemenea. Vor fi decizii personale care vor fi anunțate, dar evident că vor ține cont de statutul lor în raport cu partidul sau la nivelul partidului”, a declarat acesta.