Sorin Grindeanu: Ca pescar începător, am înţeles că stau foarte bine. Pot să-l învăţ pe Dragnea să schieze

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, luni, după ce Liviu Dragnea l-a învăţat să pescuiască, că, la schimb, îl poate învăţa să schieze, deoarece nu stă foarte bine la acest domeniu.

RomaniaTV.net
27 mart. 2017, 09:24

„Am învăţat. E adevărat că nu am mai pescuit până acum. E un lucru pe care nu l-am mai făcut. Înţeleg că aşa, ca începător, stau foarte bine. Unii ştiu să pescuiască, din zonele acestea cu specific. În zona de vest nu e o locaţie potrivită sau un trend. Eu, de exemplu, pot să-l învăţ să schieze pe dl. Liviu Dragnea, că înţeleg că nu stă foarte bine în acest domeniu”, a declarat Sorin Grindeanu.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminică, pe Facebook, că l-a învăţat pe premierul Sorin Grindeanu să pescuiască, afirmând că „marea ruptură dintre Parlament şi Guvern s-a produs” pentru că liderul social-democraţilor a prins 17 ştiuci, iar şeful Executivului, doar nouă.

„În acest sfârşit de săptămână, l-am învăţat pe Sorin să pescuiască. Marea ruptură între Parlament şi Guvern a avut loc: eu am prins 17 ştiuci şi el 9. Eu cred că e foarte bine pentru un începător care nu pusese niciodată mâna pe o lansetă! La vâsle, un ecologist: Marcel Ciolacu”, a declarat preşedintele PSD Liviu Dragnea, pe Facebook.