Sorin Grindeanu îi cere demisia lui Liviu Dragnea după moda Piaţa Victoriei. Ponta a dat share pe Facebook

Sorin Grindeanu îi cere public demisia lui Liviu Dragnea din fruntea PSD. Premierul a postat o poză pe Facebook în maniera protestelor din Piaţa Universităţii.

16 iun. 2017, 09:07

Sorin Grindeanu a postat o poză care prezintă, pe fundal negru, mesajul #dragneademisia.

Victor Ponta a share-uit postarea lui Sorin Grindeanu.

Consultând profilul de Facebook al lui Sorin Grindeanu pe Facebrands.ro, se vede că premierul are o imagine bună în de când a izbucnit scandalul cu Liviu Dragnea. El a câştigat aproape 5.800 de noi fani joi, pe 15 iunie, după ce a refuzat să părăsească Palatul Victoria. Creşterea este net mai mare decât cea din zilele precedente, în care premierul câştiga între 200 şi 400 de noi fani. În total, Grindeanu are 56.700 de fani (vineri,16 iunie).

Prin comparaţie, Liviu Dragnea pierde viteză pe Facebook. Deşi are incomparabil mai mulţi fani (aproape 158.000), ritmul de creştere este cu mult mai mic, de sub 100 de noi pe zi. Joi, 15 iunie, a fost ziua cea mai proastă pentru Liviu Dragnea: a câştigat un singur fan.

 

Premierul Sorin Grideanu a avut joi seară prima reacţie după ce Comitetul Executiv Naţional al PSD a votat excluderea sa din partid.

Şeful Executivului a declarat că va demisiona „în secunda doi” dacă şi Liviu Dragnea va renunţa la şefia PSD, întrucât îl consideră în egală măsură responsabil pentru „aşa-zisul eşec” al Guvernului, din moment ce el a fost cel care a ales miniştrii, şi va accepta convocarea Congresului PSD pentru identificarea şi rezolvarea problemelor „de fond” din partid.

Citeşte şi: Sorin Grindeanu, prima reacţie după excluderea din PSD: După ce Liviu Dragnea demisionează, demisionez şi eu