Sorin Grindeanu, la final de mandat îl pune la zid pe Dragnea: M-a pus pe gânduri dorinţa unui om de a face rău

Premierul interimar Sorin Grindeanu a afirmat miercuri, la prezentarea bilanțului său, că șefia Guvernului a reprezentat "o lecție de viață", precizând că l-a pus pe gânduri un singur lucru - "dorința unui singur om de a face rău și de a strânge cât mai multă putere".

28 iun. 2017, 12:58
Sorin Grindeanu, la final de mandat îl pune la zid pe Dragnea: M-a pus pe gânduri dorinţa unui om de a face rău

„Pentru mine aceste șase luni reprezintă o experiență semnificativă în administrația centrală, o lecție de viață pe care mi-am însușit-o. Există și un lucru care m-a pus pe gânduri (…) — dorința unui singur om de a face rău și de a strânge cât mai multă putere într-o singură mână”, a declarat Grindeanu, la Palatul Victoria.

„Poate, în următoarele 2-3 luni vom înțelege cu toții ce l-a împins să ia toate aceste decizii”, a adăugat Sorin Grindeanu și a prezentat un bilanț al realizărilor guvernului său.

Premierul interimar Sorin Grindeanu spune că viitorul șef al Executivului ar trebui să schimbe echipa de la ANAF.

„Îl îndemn pe domnul viitor prim-ministru (…) să schimbe echipa de la ANAF. (…) L-aș ruga pe domnul Tudose să se aplece (…) asupra activității actualei echipe de conducere de la ANAF”, a spus Grindeanu, miercuri, la Palatul Victoria, la prezentarea bilanțului activității sale.

„Suntem la un moment al adevărului. La investiții și colectare se putea face mult mai bine”

Printre acestea: „creștere economică mult peste așteptări (5,7 %), veniturile populației s-au majorat, câștigul salarial mediu brut pe economie a fost cu 16,1% mai mare ca cel din anul anterior, puterea de cumpărare a românilor a crescut, investițiile străine directe: 1,3 miliarde de euro – în creștere cu 22,9% față de perioada corespunzătoare a anului trecut, un nivel record al exporturilor: cu 11,5% mai mare ca anul trecut, rata șomajului una dintre cele mai scăzute din Europa – 5,3%”.