Sorin Grindeanu: Nu am mai discutat cu Victor Ponta. Criticile lui au fost, de cele mai multe ori, constructive

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat luni, la Parlament, că nu a mai discutat cu Victor Ponta în ultima perioadă, dar el nu ar spune că fostul premier a fost „extrem de critic”, obiecţiile acestuia fiind, de cele mai multe ori, constructive.

13 mart. 2017, 17:38
Sorin Grindeanu: Nu am mai discutat cu Victor Ponta. Criticile lui au fost, de cele mai multe ori, constructive

„Preocuparea mea este să pun în aplicare programul de guvernare. Discut cu foarte multă lume, fie că face parte din PSD, cu atât mai mult fie că sunt în alte medii, care să mă ajute şi pe mine şi pe colegii mei să implementăm acest program. Restul, întâlniri, normal că avem, vorbim cu toată lumea. Nu cred că e neapărat o problemă care să fie de guvernare aceasta legată de discuţiile pe care le am eu sau domnul Dragnea cu domnul Victor Ponta, care am văzut că are câteodată critici”, a afirmat Sorin Grindeanu, întrebat fiind dacă se va mai consulta cu Victor Ponta după declaraţiile pe care fostul premier le-a făcut în ultima perioadă.

Premierul a mai spus că, de cele mai multe ori, criticile lui Victor Ponta au fost „constructive”.

„Extrem de critic nu aş spune. Este critic câteodată, o critică de cele mai multe ori constructivă”, a completat prim-ministrul, potrivit News.ro.

De asemenea, întrebat dacă a mai vorbit cu Victor Ponta în ultimele zile, Sorin Grindeanu a răspuns negativ.