Sorin Grindeanu spune că se aştepta ca Mihai Tudose să fie nominalizat pentru funcţia de premier. Bilanţul lui Grindeanu

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat, marți, la sosirea la Palatul Victoria, că se aștepta ca Mihai Tudose să fie nominalizat pentru a ocupa funcția de prim-ministru, după ce moțiunea de cenzură împotriva Cabinetului Grindeanu a fost adoptată de către Parlament.

27 iun. 2017, 08:26
Sorin Grindeanu spune că se aştepta ca Mihai Tudose să fie nominalizat pentru funcţia de premier. Bilanţul lui Grindeanu

Grindeanu a sosit la Guvern în jurul orei 10,15, precizând, într-o discuție cu presa, că se aștepta ca Tudose să fie nominalizat pentru funcția de premier și că i-a fost pregătit un birou la etajul 1 al Palatului Victoria, scrie Agerpres.

”Mă aşteptam să fie Mihai Tudose înainte de a fi propus”, a mai spus Grindeanu referindu-se la varianta de premier susţinută de către PSD şi ALDE.

Sorin Grindeanu a precizat că nu intenţionează să mai convoace o şedinţă a Executivului înainte ca premierul desemnat, Mihai Tudose, să preia oficial conducerea Guvernului.

Totodată, el a precizat că urmează să își facă bilanțul activității marți sau miercuri.

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, marţi, decretul privind desemnarea lui Mihai Tudose în calitate de candidat la funcţia de prim-ministru, anunţă Administraţia Prezidenţială.