Sorin Grindeanu: Sunt diverse investiţii care vor fi făcute pentru sărbătorirea centenarului Marii Uniri

Premierul Sorin Grindeanu a declarat vineri, la Timișoara, că pentru pregătirea centenarului Marii Uniri se vor face investiții în perioada următoare, pentru a sărbători așa cum se cuvine un veac de la unirea tuturor românilor.

RomaniaTV.net
07 apr. 2017, 14:21
Sorin Grindeanu: Sunt diverse investiţii care vor fi făcute pentru sărbătorirea centenarului Marii Uniri

”Există un departament întreg la nivel de Secretariat General al Guvernului care se ocupă cu ‘România 100’, sărbătorirea centenarului de la Marea Unire, sunt diverse evenimente, diverse investiții care vor fi făcute în perioada următoare, astfel încât să sărbătorim împlinirea a 100 de ani de la unirea tuturor românilor așa cum se cuvine”, a afirmat pentru presă primul ministru Sorin Grindeanu.

Istoricul Vasile Dudaș, cercetător științific în cadrul Muzeului Național al Banatului și cel care a pregătit expoziția aniversară a celor 25 de ani de administrație timișeană, aniversați vineri în cadrul unui eveniment, i-a adresat premierului rugămintea de a sprijini pregătirea manifestărilor de anul viitor.

”Dumneavoastră ocupați acum funcția pe care în urmă cu 100 de ani a ocupat-o I. C. Brătianu și v-aș ruga, domnule premier, să pregătiți așa cum se cuvine marcarea centenarului Marii Uniri, de anul viitor”, a spus Vasiel Dudaș.

Premierul Sorin Grindeanu a participat, vineri, la la Palatul Administrativ din Timișoara, la festivitatea dedicată împlinirii a 25 de ani de administrație județeană, ocazie cu care a subliniat că experiența celor șase luni în care a condus Consiliul Județean Timiș îl ajută foarte mult la Guvern.