Sorin Oprescu, despre o candidatură la PREZIDENŢIALE: Toată viaţa mea m-au împins unii la curse

Sorin Oprescu nu respinge ideea unei candidaturi la prezidenţiale. Primarul Capitalei a declarat, duminică, la România TV, că "intratul  în cursă poate să fie oricând", dar prioritatea sa în momentul de faţă este să ducă la capăt proiectele pentru Bucureşti. "Om trăi şi om vedea", a spus Oprescu.

RomaniaTV.net
01 iun. 2014, 09:53
Sorin Oprescu, despre o candidatură la PREZIDENŢIALE: Toată viaţa mea m-au împins unii la curse

Sorin Oprescu a participat, duminică, la inaugurarea primul pod al noului pasaj Mihai Bravu-Splaiul Unirii din Capitală.

Întrebat dacă va candida la prezidenţiale, Oprescu a spus: „Deci, cum vă spuneam, deocamdată sunt fericit că am dat drumul la acest pod. O să fiu şi mai fericit când o să dau drumul şi la al doilea pod. Timp în care vremea trece. Eu tot mă gândesc până la 100, 110 ani. De ce? Pentru că atunci nu o să am decât o singură calitate: o să fiu înţelept„, a spus Oprescu.

Victor Ponta indică alţi posibili prezidenţiabili PSD. LISTA cuprinde DOAR oameni din afara partidului

Primarul Capitalei a mai spus la România TV, întrebat  dacă va intra în cursă, că toată viaţa lui a fost împins de unii în curse.

„Nu are de-a face una cu alta. Intratul  în cursă poate să fie oricând. De obicei, toată viaţa mea m-au împins unii la curse d-astea. Vorbim de curse generale, nu de prezidenţiale. Important este să mă ţin de cuvânt aşa cum am promis bucureştenilor. Om trăi şi om vedea. (…) Nu iau în calcul decât de a mă apropia de terminarea obiectivelor pe care mi le-am propus pentru ca să poţi să trăieşti în oraşul ăsta, nu doar să locuieşti„, a declarat Oprescu.

CONGRES PSD, în septembrie. Ponta: Dacă eu trebuie să candidez la PREZIDENŢIALE, candidez cu mare plăcere