Sorin Oprescu, internat în spital pentru a se opera la plămâni

Edilul suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, a fost internat joi la Institutul "Marius Nasta" pentru a fi supus unei intervenţii chirurgicale la plămâni.

RomaniaTV.net
26 nov. 2015, 10:08
Sorin Oprescu, internat în spital pentru a se opera la plămâni

Sorin Oprescu, judecat în arest la domiciliu pentru luare de mită, spălare de bani şi abuz în serviciu, s-a internat la Institutul „Marius Nasta” pentru o operaţie la plămâni după ce judecătorii Curţii de Apel Bucureşti au decis să respingă contestaţia procurorilor DNA.

Curtea de Apel Bucureşti a judecat, luni, contestaţia formulată de DNA, după ce, în 13 noiembrie, Tribunalul Capitalei i-a admis lui Sorin Oprescu cererea de a-şi părăsi domiciliul timp de şapte zile pentru a se interna la Institutului de Pneumoftiziologie „Marius Nasta”.

Pronunţarea a fost amânată pentru miercuri, când judecătorii Curţii de Apel Bucureşti au decis să respingă contestaţia procurorilor DNA. Astfel, edilul suspendat al Capitalei, aflat în arest la domiciliu, îşi poată părăsi locuinţa timp de şapte zile pentru a se interna la Institutului de Pneumoftiziologie „Marius Nasta”, unde ar urma să fie supus unei intervenţii chirurgicale la plămânul la care i-a fost descoperit un nodul.


Pe 20 noiembrie, Sorin Oprescu a fost trimis în judecată alături de mai multe persoane, printre care Bogdan Popa, director al Centrului Cultural al Palatelor Brâncovenești și ulterior al Administrației Cimitirelor și Crematoriilor Umane; Mircea Octavian Constantinescu, directorul Direcției Economice din Primăria Generală; Florin Șupeală, director al Centrului Cultural al Palatelor Brâncovenești; Claudiu Bengalici, administrator al unei societăți comerciale; Cristian Stanca (fost șofer al lui Oprescu); Ruxandra Avasiloae, director general al Centrului Cultural al Palatelor Brâncovenești.