Sorin Roşca Stănescu, executat silit de bancă

Senatorul Sorin Roşca Stănescu este executat silit de bancă pentru că nu a returnat un credit de 3 milioane de euro. Judecătorii au admis cererea băncii de executare silită, ceea ce permite reprezentanţilor unităţii bancare să pună sechestru şi să vândă o parte din bunurile lui Roşca Stănescu.

19 nov. 2013, 13:13
Sorin Roşca Stănescu, executat silit de bancă

Senatorul Sorin Roşca Stănescu a luat un credit de trei milioane de euro, în condiţii avantajoase, dar nu l-a putut achita, aşa că acum este executat silit, potrivit evz.ro.

Judecătoria Sectorului 1 a decis executarea silită a lui Roşca Stănescu, la solicitarea BRD Group Societe Generale. Banca are de recuperat creditul principal de trei milioane de euro şi dobânzi aferente de 112.039,21 de euro. Potrivit dosarului de executare silită, Roşca Stănescu nu a plătit nicio rată din creditul de trei milioane de euro luat de la BRD – Agenţia Primăverii. Motivul: contractul de împrumut a fost încheiat în condiţii avantajoase pentru Roşca Stănescu, mai scrie evz.ro.

Garanţiile puse de Roşca Stănescu au fost două terenuri de vegetaţie forestieră în zona Snagov, de aproximativ 10.000 de metri pătraţi.

Sorin Roşca Stănescu a declarat pentru evz.ro că nu a reuşit să plătească datoriile întrucât a dat faliment.